2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا کردم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 67 پست
دقیقا مادر منم همینه بین بچهاش فرق میذاره پسر دوسته حتی خاصره بره کلفتی عروساش رو بکنهبا من و خواهر ...

داداش ندارم یه دایی دارم که همه چیزش اونه حتی بچهاش بیشتر از ما دوست داره من که اینهمه براش دلسوزی میکنم کمکش میدم هیچی یادمه بچه بودم تا خانواده خودشو میدید میپرید بمن خودمو بابام فوش میداد الانم همون عوض نشده اون یکی بگه من دوتا جوابشو میدم دیگه ساکت نمیمونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ک درک میکنی بخدا تا الانم خیلی احترامشو نگه داشتم هیچی نگفتم مبادا دلش بشکنه با این ک هزار بار ...

اصلا خودتو سرزنش نکن یه عده اومدن میگن مادرت اونا مادر بد نصیبشون نشده یعنی ۱۰برابر ما بدتر میکردن گاهی باید جوابشونو بدی تا بفهمن اگه چیزی نگفتی حرمت نگه داشتی 

مادر منم خیلی اذیتم کرده بهش احساس مادر بودن ندارم انگار من هووش بودم اگه بچه شیطونی بودم کمتر دلم م ...

بله درسته منم بیشتر از این عصبی ام ک کلی سکوت کردم 

کلی هواشو داشتم

حتی نصف حقوقم رو ماه ب ماه بهش میدادم هر وقتم می اومدم کلی خرید میکنم ولی بازم میرینه بهم

ولی داداشام تحویلش نمیگیرن عروساش محلش نمیدن خاصره کفشاسون رو واکس بزنه و جفت کنه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
اصلا خودتو سرزنش نکن یه عده اومدن میگن مادرت اونا مادر بد نصیبشون نشده یعنی ۱۰برابر ما بدتر میکردن گ ...

دقیقا کی گفته هر مادری مادره

همه مادرا مثل هم نیستن

بله درسته منم بیشتر از این عصبی ام ک کلی سکوت کردم کلی هواشو داشتمحتی نصف حقوقم رو ماه ب ماه بهش مید ...

تو هم از این به بعد مث داداشات باش من ک حمایتمو کمتر کردیم دیدم از خودمو بچهام کندم بهش دادم اونم رفت به خانوادش داد به داداش 

نه حوصلم نمیکشه

برووو 

منم با مادرم اخلاق خوبی نداشتم 

یعنی اون اول نداشت باهام صمیمی نشد همش فرق میزاشت 

ولی خوب مادرانه های خودشم داشت  شاید با عصابلنیت باهات بگه ولی دوست داره بچشی غریزی هم باشه هست 

الان خیلی پشیمونم خیلییی 

به جای دعوا مشکلتو باهاش حل کن که نپرید بهم 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

داداش ندارم یه دایی دارم که همه چیزش اونه حتی بچهاش بیشتر از ما دوست داره من که اینهمه براش دلسوزی م ...

قانون طبیعیته هر چقدر بیشتر برینی ب ادما بیشتر میخوانت

مبادا اگه مهربونی کنی سوارت میشن فک میکنن بی عرضه ای

یاد گرفتم دیگه با هر کسی مثل خودش

احترام گذاشت احترام میذارم 

نذاشتم ب درک 

قانون طبیعیته هر چقدر بیشتر برینی ب ادما بیشتر میخوانتمبادا اگه مهربونی کنی سوارت میشن فک میکنن بی ع ...

اره وقتی چیزی نگی فک میکنن نمیفهمی ولی هیچوقت سکوت نکن حتی در برابر مادرت من مجرد بودم دستم بجاس بند نبود الان سرزندگیمم چیزی بگه جوابشو میدم ای خاهر اینقد اذیتم کرده نمیتونم اسم مادرو روش بزارم یه زن حسود عقده ای برا اینکه خودش پیش دیگران خراب نشه بچاشو خراب میکنه ۳۵ساله پدرمو یکسره کوبوند اینقد بدشو میگفت که همه باور کردن حتی بچاش ولی الان میدونم همه تقصیر خودش بوده خاهر و برادراشم فهمیدن چه موجودیه

برووو منم با مادرم اخلاق خوبی نداشتم یعنی اون اول نداشت باهام صمیمی نشد همش فرق میزاشت ولی خوب مادرا ...

نه مادرم ازم متنفره 

هزار بار بهم گفته هیچ ارزشی برام نداری 

اره وقتی چیزی نگی فک میکنن نمیفهمی ولی هیچوقت سکوت نکن حتی در برابر مادرت من مجرد بودم دستم بجاس بند ...

اخ هی دلم شکسته منم میرم و دیگه برنمیگردم پیششون 

وقتی هزار بار بهم گفته خوشم نمیاد ازت

چقدر مادرت شبیه مادر من بوده رفتاراش

اخ هی دلم شکسته منم میرم و دیگه برنمیگردم پیششون وقتی هزار بار بهم گفته خوشم نمیاد ازتچقدر مادرت شبی ...

اره نرو پیشش زنگم نزن کسی که قدر دلسوزیتو ندونه بهتره قطع رابطه کنی بزار خودش بفهمه بلکه بخودش بیاد تغییر رفتار بده مادرمن خیلی سلیطه هست از قیافشم معلومه   هر کی ببین نگاه اول میفهمه