2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا کردم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2090 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهام بد حرف زد با عصبانیت

همه بهت گفتن عزیزم برو ازش معذرت خواهی کن تموم شه بره،منم خیلی ضربه خوردم از مادرم خیلی عذابم داد جوری که واسه هرکی تعریف میکنم میگن مطمئنی نامادریت نیست

الان ۳ ساله باهاش قهرم 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
باید هرچه زودتر از دلش دربیاری با بوسیدنش و معذرت خواهی مطمئنم می بخشت

فعلا عصبیم از دستش خیلی 

کلا رفتارهای سردش و حرفای زشت گذشتش اومده حلو چشمم

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
همه بهت گفتن عزیزم برو ازش معذرت خواهی کن تموم شه بره،منم خیلی ضربه خوردم از مادرم خیلی عذابم داد جو ...

مادر منم خیلی اذیتم کرده بهش احساس مادر بودن ندارم انگار من هووش بودم اگه بچه شیطونی بودم کمتر دلم میسوخت

مادر منم زن خودخواهی زبونش نیش داره گاهی دعوامون میشه من برا نادونیش ناراحت میشم یعنی هر کس صبری دار ...

دقیقا مادر منم همینه بین بچهاش فرق میذاره 

پسر دوسته حتی خاصره  بره کلفتی عروساش رو بکنه

با من و خواهرم مثل دشمنش رفتار میکنه 

من بهت حق میدم قرار نیست به اسم مادر هرچیزی رو تحمل کرد صبر ادم هم حدی داره

مرسی ک درک میکنی 

بخدا تا الانم خیلی احترامشو نگه داشتم هیچی نگفتم مبادا دلش بشکنه با این ک هزار بار دلمو شکسته 

متاهل میتتونه بره خونه خودش تا چند روز مامانش رو نبینه دلش تنگ میشه اما مجرد،،،،،

اره میرم دیگم برنمیگردم حتی زنگم بزنه جوابشو نمیدم

در خونممم بیاد واسش درو باز نمیکنم بس ذله شدم از دستش