2777
2789
عنوان

با مادرم دعوا کردم هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 67 پست
تاپیک های قبلی ات رو خوندم که شما معلم هستی؛معلم ها جزو قشر فرهنگی جامعه هستند که دانش آموزان زیادی ...

بله کاملا حق با شماست دوست ارزشمندم 

از این ک بهم خوبی و مهربانی و بخشش رو یاداور کردی ازت ممنونم قشنگم 

ب روی جفت چشام عزیزم تمام سعی و تلاش خودم رو مبکنم گ یک الگو تاثیر گذار مثبتی واسه دخترام تو مدرسه باشم 

درسته گلم هیچ کس از یه لحظه بعدش خبر نداره معلوم نیست چی بشه و این درس مهم زندگیم رو از شما دیت عزیزم گرفتم و حتما یادم می مونه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
خودت خوبی عزیزمالبته معلم هستی و جزو قشر فرهنگی تربیتی جامعه و خودت همه چیز رو بهتر میدونیاما گاهی ب ...

مچکرم عزیزکم

من کوچیک شما هستم و هیچ وقت ادم کامل نبودم و نیستم 

ولی با حرفاتون انگار دوباره متولد شدم و ب خودم اومدم و اینو مدیون شما مهربانو عزیز هستم

الانم  تمام سعی خودم رو میکنم اگاهیم هر روز بیشتر بشه و یه شخصیت بهتری از خودم بسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@niniyar‍  سلام و درود نی نی یار عزیز 

چرا تاپیکم رو نی نی سایت قفل کرده ب چی دلیل

نه حرف سیاسی زدم

نه توهین ب کسی شده

نه قوانین نی نی سایت رو زیر پا گذاشتم 

تا وقتی ادم نیاز ب درد و دل و یا کمک نداشته باشه بیخود نمیاد تاپیک نمیزنه 

وقتی نتونیم یه تاپیک بزنیم سریع پاک میشه یا قفل میشه 

حضور در این سایت بی فایده میشه دیگه

لطفا تاپیکم رو باز کنید ممنون میشم ازتون 

@niniyar‍ سلام و درود نی نی یار عزیز چرا تاپیکم رو نی نی سایت قفل کرده ب چی دلیلنه حرف سیاسی زدمنه ...

سلام کدوم تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16515303/ابروم-رفت-پیش-خاله-هام-تا-عمر-دارم-نمیتونم-سرمو-ب ...

تو معلمی خیر سرت و بااون تیپ رفتی بیرون.حالا مثلا خیلی تاپیکت گهر باره که ناراحتی قفل شده؟مشکل اخلاقی داری مثل اینکه

خداکنه به اون طفلای معصوم تو مدرسه سرایت ندی از همه بدتر اون شلغم که بعنوان شوهر کنارته و گفته چندبار دیگه این مدلی برو بیرون🤢

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀