2777
2789
عنوان

خونريزى هفته ى هفتم باردارى دو قلو

122 بازدید | 12 پست

امروز يكم فعاليت كم داشتم، بعد دوش گرفتم

نشستم سر ميز شام، يهو احساس كردم بايد خودمو چك كنم

ديدم خون قرمز ازم همينطورى داره خارج ميشه

سريع شياف واژينال گذاشتم، ترسيدم به خاطر خون هاى زيادى كه روى اپليكاتور ديدم جذب نشه، مقعدى هم گذاشتم، دراز كشيدم مطلق

الان ديگه فقط يكم قهوه اى با باقى مونده ى شياف خارج شده ازم، خيلى ترسيدم، نكنه براى يكى شون اتفاقى افتاده ؟

سه شنبه بايد براى تشكيل قلب شون برم، جفتشون ساك و جنين و جفت داشتن هفته ى پيش، تا دو روز ديگه نمى تونم سونو برم، اگه زود برم باز ميگه برو بعدا بيا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا خونریزی و لکه بینی اوایل بارداری پیش میاد فقط استرس نداشته باش عزیزم،منم لکه بینی داشتم اونم با درد شدید پریودی،فردا برو پیش دکترت اگه لازم بود برات دارو مینویسه،انشاالله که طوری نیست

ولی بنظر من اصلن ریسک نکن ی سونو بروخونریزی تو بارداری خوب نیستبرو ی چک بکن

كلا ميگن خونريزى اى كه با استراحت و شياف قطع بشه يا هماتومه يا حساسيت رحم

اصلا مى ترسم جابجا شم😔

اکثرا خونریزی و لکه بینی اوایل بارداری پیش میاد فقط استرس نداشته باش عزیزم،منم لکه بینی داشتم اونم ب ...

اگه خونريزى م قطع شه ميرم

ولى خيلى كم فعاليت كردم

باورم نميشه🙁

فقط رنگش قهوه اى شدهتكون بخورم شدت مى گيرهدكترم گفت هر ١٢ ساعت شيافتكون هم نخورمتا ٣،٤ روز بعد كه قط ...

کاشکی الان یه سنو میدادی🥲

ان‌شاءالله همین امروز قطع بشه لکه بینیت گلم

کاشکی الان یه سنو میدادی🥲ان‌شاءالله همین امروز قطع بشه لکه بینیت گلم

انشاالله عزيزم

ولى در كل گفت خيلى نگران نباش

بيشتر شبيه هماتوم هستش

چون با فعاليت تشديد شد و با استراحت كم شد