2777
2789

انقد مینالن از زندگی متاهلی؟

آدم نا امید میشه از یه ادم خوب ویه زندگی جدید وبا هیجان وتنوع 

انگار اگه ادم پولدار ومستقل نشد همش باید ناامید باشه،مامانمم راجب شوهر یکی از فامیلا یه چیزی گف که وایب جالبی نمی داد،کار ودرس ومجردی هم از یه جایی به بعد خسته کننده وکسل کنندستو زحمت داره 

الان حس میکنم ادم خوب شانسه وسط این همه گرگ 

ربطی به ۳ سال یا ۵ سال نداره همیشع میشه با شوهر خوب خوشبخت بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید کسل کننده باشه 

یه هدفی انتخاب کن که سیرمونی نداشته باشه

مثلا اینقدر پولدار بشو که کل دنیا رو بتونی ببینی و بگردی

پدر مادرت از مال دنیا بی نیاز کنی

از جیب تو هزاران نفر زندگیشون بچرخه و...

مگه قراره اگه نشد ازدواج کنی بری بمیری

چرا باید کسل کننده باشه یه هدفی انتخاب کن که سیرمونی نداشته باشهمثلا اینقدر پولدار بشو که کل دنیا رو ...

نه قرار نیس ولی میگم خیلی بد ازدواجو میگن 

پس چرا ازدواج میکنن؟

همین ادما هم ممکنه دلشون ازدواجو تشکیل خانواده بخواد

هیچی بی نقص نیست و ادما کامل نیستن

خوب پیدا کن شوهر خوب 

دخترجون انقد زندگی سخت شده و بدبختی اومده ک پسر و دختر باید صب و شب کار کنن تا بتونن زندگی بچرخونن الان راحت پامیشی ناهارت آماده میخوری شامت آماده میخوری فک کردی پولش از کجا میا چ زحمتی پشتشه

ب جا فک کردن ب شوهر بشین سفت و سخت درس بخون تا واسه خودت کسی بشی وقت واسه شوهر کردن زیاده 

هیچی تو شوهر نیس اونم تو ایران م این وضع اقتصاد

نه قرار نیس ولی میگم خیلی بد ازدواجو میگن پس چرا ازدواج میکنن؟همین ادما هم ممکنه دلشون ازدواجو تشکیل ...

ازدواج درست که نبینی هیچوقت دلت ازدواج نمی‌خواد 

من خودم یه زندگی بد رو تجربه کردم ولی خب تو عقد دارم جدا میشم 

فهمیدم تنهایی خیلی بهتر از یه زندگی بده :)

خوب پیدا کن شوهر خوب دخترجون انقد زندگی سخت شده و بدبختی اومده ک پسر و دختر باید صب و شب کار کنن تا ...

پس چرا  خیلی از مستقلا همه جای دنیا ازدواج میکنن

شاغلم ولی حقوقم کمه

نمیدونم والا هر جایی سختیای خودشو داره

بعضیا شانس دارن با شوهر پیشرفت میکنن وارامش

اگ فکر میکنی با شوهر خوب میشه خوشبخت شد خیلی بچه ای

مرد جماعت قابل تکیه نیست حتی بهترینش 

مردا جنس مکمل ما هستن غول چراغ جادو نیستن

هرجا واسه خوشبختیت دنبال ی مرد بودی بدون زندگیو باختی و هیچ نقشی در این جهان هستی نخواهی داشت

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن