2777
2789
عنوان

خیانت

442 بازدید | 47 پست

سلام میشه خواهرانه راهنمایی ام کنید؟۱۷ ساله ازدواج کردم ۲تا بچه دارم یه ۱۵ساله یه ۱۳ ساله شوهرم همیشه رو سایلنته هیچی نمیگه هیچ حرفی نمیزنه فقط وقتی مجبور بشه حرف میزنه رابطه مون هم کلا ۱دقیقه اس من برعکس خیلی شیطون شاد سرزنده ام نیاز دارم با شوهرم حرف بزنم بگم بخندم ولی اون همیشه ساکته سرش تو کار و بیاد خونه هم تو گوشیه به خاطر مشکل اش رابطه مون هم خیلی بی روحه چون نهایت میشه ۱دقیقه البته اون راضیه ولی من نه حس میکنم قلبم مرده نیاز دارم با یکی حرف بزنم با یکی دیوونگی کنم بخندم زندگی کنم ولی کنار این دارم هر روز ناامید تر میشم هرچی بخوام میخره خونه ماشین طلا همه چی به نام خودم ولی اصلا انگار وجود نداره من نه ازش محبت میبینم نه رابطه داریم نمیتونم جدا شم چون بچه هام خیلی بهم وابسته ان ولی دیگه دارم به خیانت فکر میکنم رسیدم به ته دنیا😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐

خیلی مشاوره رفتیم خیلی باهاش حرف زدن راهکار دادن ولی تغییری نکرد حتی گفتم جدا شیم بچه ها به مرز جنون رسیدن حالشون خراب شد پشیمون شدیم ولی خوب منم یه زن جوونم نیاز دارم با یه جنس مخالف حرف بزنم باهاش باشم من فقط ۳۵سالمه😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیرین فردا روز به این فکر کن به پسرت یا دخترت بگن مادر خرابن … اون روز چی جواب میدی؟

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

به خاطر بچه هاتم که شده بهش فکر نکن

درسته ولی خودمو چه جوری راضی کنم؟از خانواده ام دورم به خاطر کار همسرم هرچیم برم باشگاه دوست پیدا کنم یا هر کاری کنم بازم نیاز دارم به وجود یه مرد طلا و پول جای هیچی رو برام پر نمیکنه شب که میخوابم با گریه میخوابم

کاربری دست دو نفره 🦦😐

نه خیانت نکن این کار انسانی نیست ،باهاش دوستانه  صحبت کن اگر نمیشه حل کرد جداشو،بخدا جدایی گاهی خیلی بهتره تا موندن زجرآور،ولی اگر همسرت از بقیه لحاظ خوبه فقط کم حرفه سعی کن خوبیاشو پررنگ کنی، حیفه زندگیته بخدا بیرون هیچ خبری نیست حتی جدا شده هاشم راضی نیستن 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
درسته ولی خودمو چه جوری راضی کنم؟از خانواده ام دورم به خاطر کار همسرم هرچیم برم باشگاه دوست پیدا کنم ...

بمیرم برات 

منم الان دارم این پیامو با گریه مینویسم منم حالم خوب نیست ولی دلایلمون فرق داره میدونم چی میگی واقعا خیلی سخته خیلی سخت 

خدا صبرت بده 

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

میدونم طلاق درست نیست و خیانت هم بدتره ولی نمیدونم با خودم چه کنم هرکاری میکنم از خرید باشگاه ورزش کار هیچی جای یه مرد رو برام پر نمیکنه من به خاطر نیازم ازدواج کردم به خاطر نیاز به بودن یه مرد

کاربری دست دو نفره 🦦😐

خیلی مشاوره رفتیم خیلی باهاش حرف زدن راهکار دادن ولی تغییری نکرد حتی گفتم جدا شیم بچه ها به مرز جنون ...

هم سنیم،انقد بهت حق میدم...کاش بفکر درمان باشه همسرت،بعنوان یک زن عمیقا درکت میکنم عزیزم،ولی سعی کن زندگیتو حفظ کنی....من خودم مخالف اینم زن تباه زندگی بشه ولی بچه هات،لطفایی که در حقت کرده،سایر موردای مثبت زندگیتو هم یادت بیار...برات دعا میکنم اگر لایق باشم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
نه خیانت نکن این کار انسانی نیست ،باهاش دوستانه صحبت کن اگر نمیشه حل کرد جداشو،بخدا جدایی گاهی خیلی ...

مرد خوبیه خیلی خوبی ها داره ولی انگار نیست هیچ رابطه ای نداریم هیچ وقت با هم نیستیم هیچ حرفی نمیزنه میبره مسافرت رستوران ولی فقط حکم کارت عابر رو داره نه حرفی نه هیچی انگار که وجود نداره😭

کاربری دست دو نفره 🦦😐