2777
2789
عنوان

پریود نشدم چیکار کنم

321 بازدید | 29 پست

بچه ها پریود من منظم بود هر ماه ۱۳ پریود میشدم ولی این ماه هنوز خبری نیست بخاطر شرایط کشور جنگ اینا خیلی استرس کشیدم با هر صدای انفجار تپش قلب می گرفتم نگران بچه هام بودم به نظر شما بخاطر استرس عقب انداختم ؟؟؟با این که جلوگیری داریم ولی استرس بارداری هم دارم میگم نکنه باردار باشم به نظرتون چیکار کنم زودتر پریود بشم ؟زعفران هم خوردم ولی خبری نیست چیکار کنم خانما 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوم میتونی یک دونه قرص ال دی بخوری بعد سه روز پریود میشی

امروز بخورم فردا نخورم ؟

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
تست بزن منم ۵ روزه تاخیر دارم ولی اقدامم

والله نگرانم من قصد بارداری ندارم چون استرس های شدیدی رو تجربه کردم حدسم اینه بخاطر اینه 

حالا یه روز عقب افتادن حساب نمیشه اشکال نداره احتمالا به خاطر همون استرس اینجوری شدی

اخه یه سال بود منظم دقیق بود خیلی هر ماه ۱۳ پریود میشدم منم حدسم استرسه اگه نگران بارداری نبودم زیاد مهم نبود تاخیر اخه قصد بارداری هم اصلا ندارم برا همین یکم نگرانم هر چند ۹۰ درصد حدسم برای استرس هست

استرس نگیر بعضی وقتا عقب جلو میشه چند روز

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

معمولا استرس باعث میشه زودتر بیادا

نه باعث عقب افتادن هم میشه قبلا از دکترم پرسیده بودم برام مهم نبود قبل ها ولی الان چون قصد بارداری این حرفا رو ندارم بیشتر برا همبن نگرانک