2777
2789
عنوان

یا ابوالفضل عباس🥲🥲🥲

191 بازدید | 16 پست

_فرزندم حسن

+بله پدرجان؟

_همه جز فرزندان فاطمه خارج شوند،میخواهم وصیت کنم . .

عباس خجالت کشید و تا ایستاد که برود مولا صدایش کرد . .

_کجا میروی عباسم؟

+مولای من  شما فرمودید فقط فرزندان فاطمه!

_بمان عباسم تو قلب ِفاطمه ای:)❤️‍🩹

#محرم

التماس دعاااااا عزیزای دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه وقتی آب میخورن میگن یا حسین 

امروزا اگه تشنه شدی  و آب نخوردی بگو یا ابوالفضل 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

همه وقتی آب میخورن میگن یا حسین امروزا اگه تشنه شدی و آب نخوردی بگو یا ابوالفضل

❤️❤️❤️میون گریه هاتون ، اگر روضه یا هیات رفتید به یاد منو همه مامانای نینی سایتی باشید 

❤️❤️❤️میون گریه هاتون ، اگر روضه یا هیات رفتید به یاد منو همه مامانای نینی سایتی باشید

قربونت برم شما هم من رو دعا کنید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

آخ مددی ابوفاضل 

به تو میگه فاطمه وَلَدی ابوفاضل🌙

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚