2777
2789
عنوان

مهاجرت نخبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 65 پست

اگه نخبه های ایرانی بخوان که کشور رو به سمت پیشرفت ببرن، باید بمونن.

مگه این شرایط فعلی، قبلا در کشور های توسعه یافته الان هم نبوده؟ نخبه هاشون موندن و کشورشون رو اباد کردن

و الان همون کشورا نخبه های بقیه کشورا رو جذب میکنن

🤔🤔🤔🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخبه هامونو یا با هر ترفندی میبرن یا اسراییل امریکا میکششون الهی نابود بشن

میکشن؟!😐😐 نه اشتباه میکنی میبرن جایگاه و رتبه درست بهشون میدن و تو بهترین و بزرگترین شرکت ها و مراکز تحقیقاتی کار میکنن با احترام و جایگاه درست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
میکشن؟!😐😐 نه اشتباه میکنی میبرن جایگاه و رتبه درست بهشون میدن و تو بهترین و بزرگترین شرکت ها و مرا ...

اونا رو اره... ولی اونایی که برای ایران کار میکنه رو چرا شهید کردن مثلا العا این دانشمندی که درباره سرطان خیلی چیزها کشف کرده بود چرا کشتن دلیلشون چی بود !؟

اونا رو اره... ولی اونایی که برای ایران کار میکنه رو چرا شهید کردن مثلا العا این دانشمندی که درباره ...

داخلی ها ک خب بحث سیاسی داره... اون بندگان خدا ب جرم کار کردن تو زمینه ی هسته ای تو مراکز مرتبط با دولت به ناحق کشته شدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگه نخبه های ایرانی بخوان که کشور رو به سمت پیشرفت ببرن، باید بمونن.مگه این شرایط فعلی، قبلا در کشور ...

عزیزم خیلی ها با شرایط سخت میمونن و میسازن و انتخابشون و گله ای نمیکنن 

من افتخار گفتگو با همچین فردی رو داشتم اصلا فکر نمیکرد کار مهمی کرده باشه یا شخص مهمی باشه وقتی گفتم خیلی ها بخاطر مشکلات میرن حتی خیلی ها که از شما از لحاظ علمی پایین ترن گفت مثلا من کی هستم یه ادم عادیم 

داخلی ها ک خب بحث سیاسی داره... اون بندگان خدا ب جرم کار کردن تو زمینه ی هسته ای تو مراکز مرتبط با د ...

دلیل هرچی بود بیجا کردن کشتن طرف از طریق هسته ای کلی دارو برای سرطان کشف کرده بود برام عجیب امثال شما چطور انقدر راحت میگید کشتن اصلا انگار براتون مهم نیست و انگار اونا کار درستی کردن!؟

دلیل هرچی بود بیجا کردن کشتن طرف از طریق هسته ای کلی دارو برای سرطان کشف کرده بود برام عجیب امثال شم ...

شما حالت بد نه؟ یا کلا عادت داری با بی ادبی و توهین حرف بزنی و ب بقیه بپری؟؟؟؟،

من فقط جواب سوالت و با احترام نوشتم از رو نوشته ی من چطوری احساس منو فهمیدی و ب خودت اجازه توهین و تهمت دادی؟؟؟؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خفه بابا کی باشی داخل مجازی هارت وپورت زیاد میکنی بیا جلو ببینم عرضه داری سگ از دو فقط واق واق میکنه ...

@niniyar‍ 

عادت به فحاشی داره تو تاپیکای سیاسی

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

شما حالت بد نه؟ یا کلا عادت داری با بی ادبی و توهین حرف بزنی و ب بقیه بپری؟؟؟؟،من فقط جواب سوالت و ب ...

منم با احترام گفتم .به اونها که کشتن گفتم غلط کردن مگه توهین به شما کردم چرا شما ناراحت شدید!؟ و برام جالب بود براتون عادی هست کشتن و ترور کردن چیزخاصی نگفتم