2777
2789
عنوان

مهاجرت نخبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 65 پست
خب این همه مخ رفتن خارج که پارتی نداشتن

شما تو زندگیشون بودی؟ فقط پارتی نه پولم مهمه !!میتونسته پارتی نداشته باشه با پول بره ! هر موقع حساب بانکی خودشو مامان باباشو چک کردی و مطمئن شدی فامیلش خارج نبوده یا پارتی نداشته اونوقت میتونی بگی با استعداد خالی رفته !! که همچین چیزی غیر ممکنه ! 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که نمیخوان هسته ای بخونت، مثلا کسی که تجارت میخواد انجام بده یا استارت اپ بزنه یا خیلی چیزایی که ...

بره بخونه برگرده بیاد ب وطن و هموطناش خدمت کنه

این یعنی وطن پرستی

البته وطن پرست بودن انتخاب شخصیه میتونه باشه یا نباشه

چشم به راه...
عزیزم خیلی ها با شرایط سخت میمونن و میسازن و انتخابشون و گله ای نمیکنن من افتخار گفتگو با همچین فردی ...

بحث تواضع نیست

اینکه کسی افتخار کنه به اینکه برای کشورش کاری کرده، چه ایرادی داره؟

بعدش هم حرف من نیست، جامعه شناس های بسیاری این رو اثبات کردن که در شرایط فعلی کشور، اتحاد دسته جمعی مردم عامه و متوسط و میانه ی نمودار جمعیتی، و تلاش اقلیت نخبه باعث پیشرفت میشه. منتهی بهاش، سختی زیادی هست که بخاطر اشتباهات نسل های قبلی، باید بکشیم

نمیفهمم نخبه و اهمیت به نخبه فقط برا کشورهای غربی خوبه؟ ما که ایرانی هستیم و درصد نخبه های بالاتری داریم، باید به همه بگیم عادی هستید و عادی زندگی کنید و سعی کنید در این کشور، یه زندگی عادی رو پیش ببرید؟