2777
2789
عنوان

مامانم مهمون دعوت کرده بود هفته پیش خیلی افتضاح پذیرایی کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 99372 بازدید | 478 پست

ی بار ی رستوران خوب دعوتشون کنین با غذای خوب و دسر و نمیدونم ماست و خیار 

یا ی بار دیگه دعوت کنین خودت مفصل بپزی 

چون هیچ جوره راهی نیست که همین جوری این کار مامانتو فراموش کنن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ مادر خدا بیامرز من آشپزیش عالی بود انقدر قشنگ برنامه ریزی میکرد برا خرید مواد غذایی بخصوص عیدا و ...

خدا رحمتشون کنه شما هم سعی کن مثل ایشون باشی من تلاش کردم الان خیلی خوب شد آشپزی داداشم میگه مثل مامان میپزی

من اصلا کاری به مهمونها ندارم اونها یه وعده اومدن و دیگه هم فکر نکنم بیان خونتون ولی اونی که گناه دا ...

ببخشید جای رب انار لیمو عمانی می‌ریزه جای گردو چی می‌ریزه؟؟🤔🤔

خدا رحمتشون کنه شما هم سعی کن مثل ایشون باشی من تلاش کردم الان خیلی خوب شد آشپزی داداشم میگه مثل مام ...

خدا رحمت کنه رفتگانتون رو

ان‌شالله 

منم سالها غذا که میپختم جالب در نمیومدن اکثرا برنجام نمی دونم چرا

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خیلییییییییی زیاددد یچیزیم میگی بهش فورا بر میخوره میگه من از همتون بهترم فلان

رفتار پدرت چطوره با مادرت

آخه مادر منم همینه

پدرم ۲۴ساعته آویزونشه

میگیم خدا شانس بدخ

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

باورت نمیشه هرچی میگیم میگه شما نخورین !!!مجبوریم وقتی پای نمازه یا میره دستشویی یواشکی ادویه چیزی ب ...

یکسری ادویه ها باید سرخ بشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

اگه مهمونتون اونقد مهم بود و شما هم می‌دونستی آشپزی مامانت خوب نیست باید برنامه میریختی و اون روز رو‌خونه میموندی، 

من برای مهمونی های مادرشوهرش همیشه از کارام میزدم که برم آشپزی کنم مهمون خونه پدرم که جای خود داره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
پنجاه و سه سالشه !!!😐💔بلده ولی خسیسه دلش نمیاد استفاده کنه مجبوریم وقتی پای نمازه یا دستشویی یواشک ...

تو هر چی خساست داشت توی غذا پختن نباید خسیس بود ، پدر مادر منم خسیسن، بیشترین خسیس بودنشون روی غذا است ، تو این مضمون اعتقاد دارن آب سیرمون کنه نان نمی‌خوریم و اعتقاد دارن از غذا نخوردن آدم ب جایی میرسه.تازه پولدار هم هستند، به خاطر این کارهاشون ما بچه هاشون طبعمون سرد و بدن هامون ضعیف بی جون و بی رمقیم . خدا ازشون نگذره. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کلا شخصیت خسیسی داره اصلا هم تغییر نمیکنه 😕با اینکه همیشه همه چی فراهمه براش

ببخش ،خسبس ها اختلال دارن مثل والدین من 

خدا رحمت کنه رفتگانتون روان‌شالله منم سالها غذا که میپختم جالب در نمیومدن اکثرا برنجام نمی دونم چرا

مممنونم عزیزم اگه واسه مجلسی منظورتون حتما خوب خیس بخوره و آبی که داخلش خیس خورده رو بریزید دور و بعد داخل آبی که در حال جوش خوردنه بریزید نمک و یکی دو قاشق روغن اضافه کنید همه برنجهای که بالا اومدن یا زیر دندون دو سه گره احساس کردید بردارید بعد از آبکش کردن کف قابلمه روغن و زردچوبه بریز و مخلوط کن بع برنج رو بریز و در قابلمه رو بذار حتما شعله رو زیاد کن تا بخار کن و بعد کمش کن از اول کم کنی برنج بد میشه)تو این فصله دنبال کار دیگه نرو.فراموش میکنی برنج میسوزه صبر کن تا کمش کنی )حتما ۴۵ دقیق با شعله کم باید دم بکشه  ودر آخر اگه دوست داری روش روغن و کره داغ شده بده و زعفرون و ...

مامانت خسیس نیست وسواس فکری داره مثلا چطوریه یک چیزی تو ذهنش میگه اگر ادویه بزنی فلان اتفاق میفته او ...

بنظرم کلا خسیس ها اختلال روان دارن

از صبح گفته بیا شام درست کن باهم بخوریم😂😂مامانا منظورشون رو چپکی میرسونن

اره همین بوده 🤦😭😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️