2777
2789
عنوان

مهاجرت نخبه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 65 پست

ماکه شهروند عادی هستیم، فارغ از هر عِرق ملی و حس وطن پرستی، واقعا بهم بر میخوره در روز دغدغه قطعی آب و برق داشته باشم!!

دیگه بماند بی‌ثباتی ارزی، خودرو افتضاح و...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخبه هامونو یا با هر ترفندی میبرن یا اسراییل امریکا میکششون الهی نابود بشن

آمریکا و اسرائیل با هر ترفندی نمی‌برند و نمی‌کشند

این طرفی ها با هر ترفندی فراری میدن و می‌کشند

اینکه آمریکا مغزها رو جذب خودش می‌کنه لعن و نفرین نداره باریکلا داره که چطور همچین کشوری ساختند و راه رو برای چه کسانی باز کردند در طرف مقابل این طرف با نخبه ها و پیشرفت مشکل دارند علم گرایی تو کشور ما فلجه بماند که چه مشکلات خنده دار دیگه ای هست 

امریکا و اسرائیل هم نباشه بازهم نخبه هامون مهاجرت میکنن کشور های دیگچون کشورمون ظرفیت داشتن نخبه هار ...

نخبه ها رو یا ترور میکنن یا با هر ترفندی میبرن میدونی چقدر دانشمند تا حالا ترور شده داخل ایران!؟

واقعا دلیلشون چی هست از چی میترسن از پیشرفت خاورمیانه همیشه همینجور بوده نمیذارن کسی پیشرفت کنه یا فشار اقتصادی میارن که نتونن کاری کنن و طرف بره یا ترور میکنن 

نخبه ها رو یا ترور میکنن یا با هر ترفندی میبرن میدونی چقدر دانشمند تا حالا ترور شده داخل ایران!؟واقع ...

بله ترور کردن ب دلایل سیاسی ولی اصلا این موضوع جدا از مهاجرت نخبه هاست 

نخبه ها رو با ترفند نمیبرن،نخبه هامون وقتی اینجا بیکارن و براشون کار نیست، اپلای میکنن کشورهای ذیگ ک هم کار کنن و هم پیشرفت کنن 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
ماکه شهروند عادی هستیم، فارغ از هر عِرق ملی و حس وطن پرستی، واقعا بهم بر میخوره در روز دغدغه قطعی آب ...

خب مسعله فقط نخبه بودن که نیست ، مسعله اینه که کلا با این حجم از پارتی  تو همه ی زمینه 

چه نخبه چه غیر نخبه دلیلی نداره که تو این کشور بمونه

مرد

آمریکا و اسرائیل با هر ترفندی نمی‌برند و نمی‌کشنداین طرفی ها با هر ترفندی فراری میدن و می‌کشنداینکه ...

ببخشید جلوی چشماتون داخل همین جنگ چنتا نخبه و دانشمند شهید کردن چشماتون ندید ؟! تازه قبل از  این هم این کارو کردن با اهرم اقتصادی فشار میارن طرف نرفت میکشن 

بله ترور کردن ب دلایل سیاسی ولی اصلا این موضوع جدا از مهاجرت نخبه هاست نخبه ها رو با ترفند نمیبرن،نخ ...

اونا غلط کردن ترور کردن حالا دلیلشون هر چی بود یه مشت تروریست پرو پس کی دنیا باید بیدار بشه اینا ریشه کن بشن این اشغالها و دیکتاتورها

تحریم ها رو بردارن وکلا ما رو راحت بذارن ببینم مشکل از این حکومت یا از فشار اونا 

میدونی وقتی امریکا وقتی حمله کرد عراق فقط ۲۷۰ هزار دانشمند کشت 

آمریکا و اسرائیل با هر ترفندی نمی‌برند و نمی‌کشنداین طرفی ها با هر ترفندی فراری میدن و می‌کشنداینکه ...

حرفای شما تاحدودی درسته،اما لازم به ذکره که اسرائیل تنها کشوریه که نخبه های کشور های دیگه رو میکشه!دانشجوی کامپیوتر دانشگاه شریف رو ترور کردن،انقدر حقیر!تک تک نخبه های مارو توی این۲۰سال داره ترور میکنه.

انگار شما خوشحالی دانشمندهامون ترور کردن کاربر خاص،😏

من برای ترور شدن هیچ دانشمندی خوشحال نمیشم

تاکید میکنم فقط «دانشمند»

تو این سایت دست من بسته هست هرطور جواب میدادم ممکن بود دردسر بشه برای همین ترجیح دادم چیزی نگم اگه در موقعیت دیگه ای بود متوجهت میکردم 

نخبه وجود ندارد من الان شریف درس میخونم مثل آدم عادییم باوا

شمارو نمیگه به خودت نگیر

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله