2777
2789
عنوان

برم خونه شون نذری دارند یا نه

364 بازدید | 19 پست

دوستان خواستگارم ما را دعوت کردند خونه شون. البته هنوز نامزد نکردیم. نشان نیاوردند. هی میخواستن بیارن نشد. اگر نریم خونه شون چون هنوز رسمی نیستیم اشکالی داره؟ البته خیلی بهشون برمیخوره میدونم ولی چون همه فامیلاشون اونجا هستند و ما را برای اولین بار میبینن و ما هنوز رسما نامزد نکردیم من معذب هستم. از اشناییمون یکسال میگذره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نرو.. 

تا ازمایش ندادین،  انگشتر نیاوردن،  محرم نشدین لزومی نداره برید. 

اینجور رفتن سبک بازی هست. 

خودتو تو ارزش نگه دار. 

بذار بعد عقد و توموقعیت های بهتر بااقوامش روبرو بشی. 

تاازمایش ندادین اصلا به هیچ کی نگید. 

اول ازمایش و بعد رسمی شدن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا اینقدر طول دادن لا اقل به نشون میوردن  .به نظرم تا رسمی نشدید نرید بازم بببین مارت اینا چی میگن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مادرمم میگه نریم

بگید ما رسم نداریم  دختر نامزد نکرده جایی بره .اگه مراسم روضه دارن مادرت تنها بره  یه چایی بخوره بیاد 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه نرو.. تا ازمایش ندادین، انگشتر نیاوردن، محرم نشدین لزومی نداره برید. اینجور رفتن سبک بازی هست. ...

ازمایش دادیم اون تالاسمی مینور داره بهمون مجوز ازدواج ندادند تا قرص بخوریم. برای همین مادرم میگه نریم فعلا

ازمایش دادیم اون تالاسمی مینور داره بهمون مجوز ازدواج ندادند تا قرص بخوریم. برای همین مادرم میگه نری ...

کار عاقلانه ای میکنید. 

حتما تا مثبت شدن جوابش و روشن شدن تکلیفت صبر کنید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دوستای قشنگم به مناسبت تاسوعای حسینی نذر صلوات داریم هدیه به امام حسین به نیت گره گشایی و حاجت روایی هممون❤️

هفتصدتا از صلوات ها باقی مونده اسم بدین با تعداد صلوات تا یادداشت کنم انشالله حاجت روا بشین ❤️

کار عاقلانه ای میکنید. حتما تا مثبت شدن جوابش و روشن شدن تکلیفت صبر کنید.

این مدت خیلی حرف بار من کردند که چرا دعوت میکنیم نمیای. الان قرن ۲۱ هست و وقتی نمیای ما را سرافکنده میکنی و از این حرفهای بی منطق

این مدت خیلی حرف بار من کردند که چرا دعوت میکنیم نمیای. الان قرن ۲۱ هست و وقتی نمیای ما را سرافکنده ...

اتفاقا محترمانه برخورد کن. 

بگو رسم نداریم تاازمایش ندادیم رسمی کنیم همه چیو. 

جواب ازمایش بیاد،  نشون بشیم و عقد کنیم. 

ان شاالله بعد عقد با اقوام تون اشنا میشیم. 

منم دوست دارم باهاشون اشنا شم. 

دوست دارم رفت و امد کنیم ولی بهتره هرچیزی تو زمان خودش باشه. 🌹

چه بسا اگر مادرت بگه بهتر باشه.