2777
2789
عنوان

برم خونه شون نذری دارند یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 19 پست
این مدت خیلی حرف بار من کردند که چرا دعوت میکنیم نمیای. الان قرن ۲۱ هست و وقتی نمیای ما را سرافکنده ...

اگه خیلی علافه دارن به رفت و امد عقد کنن دستتو بگیرن ببرن چه توقع بیجایی  رو دختر مردم اسم بزاری رو هوا  بزاری

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
این مدت خیلی حرف بار من کردند که چرا دعوت میکنیم نمیای. الان قرن ۲۱ هست و وقتی نمیای ما را سرافکنده ...

و بگو. قرن 21 باشه ولی همچنان بعضی رسومات و عرف ها برجا هست و باید رعایت بشع. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودشون برید که خودشون هستن اره عیب نداره ولی نه به باره نه به داره ور دارن ببرن وسط فامیل

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اگه خیلی علافه دارن به رفت و امد عقد کنن دستتو بگیرن ببرن چه توقع بیجایی رو دختر مردم اسم بزاری رو ...

اونها چند بار اقدام کردند من خودم به تاخیر انداختم چون خواستگارم بدهکاره ترسیدم تو خرج و مخارج بمونه

اگه میخوای نری چون معذب می‌شی، هیچ اشکالی نداره. ولی اگه می‌خوای ارتباط رو بهتر کنی و احساس خوبی داشته باشی، برو. خیلی هم بهشون برنخوره که هنوز رسما نامزد نکردید. تا وقتی که نیتت بد نباشه، مشکلی نیست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!