2777
2789

روانی مثل سگ پاچه می گیره، دخترمم یه رفتارهای خاصی داره دیوونم می کنه، انگار گیجه ، تویه عالم دیگه س ،صبح زدمش الان عذاب وجدان داره منو می کشه،دوست دارم خودمو بکشم آنقدر داد بزنم و خودمو بزنم ،واقعا دوست دارم خودمو بزنم از صبح ،حال روحیم خوب نیست،ان شاالله این مردک بمیره که یه روز خوش باهاش نداشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دست شوهرت ناراحتی که چرا روی رفتارش کنترل نداره ولی خودت هم شدی مثل اون 

روی رفتارت کنترل نداری و سر دخترت خالی میکنی 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

حق داری ناراحت بشی 

غصه بخوری عصبایی باشی داد بزنی و ..‌

اما 

حق نداری دخترت و آزار بدی اون به اندازه کافی از رابطه شما آسیب میبینه

دیگه اذیتش نکن،خودتو‌کنترل کن

ببین چقدر عذاب می‌کشی ،بزار گیج باشه بزار بد باشه با کتک خوب میشه؟

بهش محبت کن،لوسش کن نازشو بکش

باهاش خوش باش

برو بیرون

بنظر من انرژی روانی کودک تخلیه نکن تا انرژی خودت تامین بشه

مسائل زناشویی جدا از مسئله فرزند پروری هست

اگر از همسرت ناراحتی باید راه حل برای رفع اون پیدا کنی ولی بچه ها وقعا گناه دارن

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍عزیزم، می‌دونم اون روز خیلی ترسیدی... حس کردی هیچ‌کس ازت دفاع نمی‌کنه.حق داری ناراحت باشی، حق داری گریه کنی.من الان اینجام، نه برای ساکت کردنت، بلکه برای اینکه دردت رو بشنوم.تو ارزشمندی حتی وقتی نتونستی از کسی محافظت کنی.تقصیر تو نبود که اون اتفاق افتاد دیگران رفتار ناپخته انجام دادند و تو نهایت تلاشت کردی 🫂😘