2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست
خب اون چرا دادخواست طلاق نمیده؟ منظورش اینه اذیت کنه مهریه ببخشم؟

چرا باید درخواست طلاق بده رفته معلوم نیس کدوم گوری توم ک واسه هیچی شکایت نکردی راحته دیگ

اگ بری واسه نفقه خودت و بچت شکایت کنی مهریه تو اجرا بزاری پیداش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسه خودش اقدام کنه اونوقت حق وحقوق بده

حالا که اینجوره تو هم به یه ورت نباشه ،برو طبقه پایین بابات اینا راحت زندگی کن،اصلا نه زنگ بزن نه پیام بده فک کن مرده اونقد کم محلش کن تا خودش خسته بشه،ولی اینکه ازخونه گذاشته رفته صورت جلسه کن وشاهد بگیر تا بعدا نزنه زیرش به دردت میخوره

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

نگیر از بابات همینکارو میکنی ک براشون مهم نیس

پس چیکارکنم

شوهرم عین خیالش نیس

خانونوادشم پاسخگونیستن

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
حالا که اینجوره تو هم به یه ورت نباشه ،برو طبقه پایین بابات اینا راحت زندگی کن،اصلا نه زنگ بزن نه پی ...

آره حتما همین کارومیکنم

انقدر نامرده حتی به حسابم پول نمیزنه خرجی نمیده

پس چیکارکنمشوهرم عین خیالش نیسخانونوادشم پاسخگونیستن

برو شکایت کن فقط درخواست نفقه بده ،نه طلاق نه مهریه،هم صورت جلسه کن که  20روزه گذاشته رفته،هرسری رفته کاری نکردی پرروشده،

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

تو عیدنوروز یه ماه قهرکرد آخرش من پیش قدم شدم باخانوادم رفتیم خونه پدرش عید دیدنی

اشباه کردین خودت و خانوادت رو بی ارزش کردی 

وقتی کسی قهر میکنه مدام اصلا نباید بری دنبالش وگرنه عادتش میشه و درست بشو نیست 

اصلا میدونی زن ناز میکنه و مرد طبق طبعش نیاز 

اون باید نازتو بکشه 

واقعا متاسفم برا این حرکت زشت و زنونه ضعیفش 

دیگه هرگز نرو سمتش خودش پشیمون میشه بر میگرده بزار هر چقدر میخواد طول بکشه حتی شده یک سال 

مشاور رفتیم بهش گفته بود تو پخته ای ولی زنت نه باید باهاش کناربیای

به اون گفته بود همچین ؟

غلط کرد شوهرت میخواد بندازه گردن تو 

دروغ‌میگه برو پیش مشاورت بهش بگو تو اینو بهش گفتی ؟ 

مطمئن باش دروغ میگه که تو رو مقصر کنه 

مگه چکارش کردی که قهر کرده

اشباه کردین خودت و خانوادت رو بی ارزش کردی وقتی کسی قهر میکنه مدام اصلا نباید بری دنبالش وگرنه عادتش ...

خیلی سخته ولی باشه من بایدبتونمممم

به اون گفته بود همچین ؟غلط کرد شوهرت میخواد بندازه گردن تو دروغ‌میگه برو پیش مشاورت بهش بگو تو اینو ...

تاپیکای قبل داستان توضیح دادم

نه مشاور به همسرم گفته بود تو20سال بزرگی مراعات حال زنتوبایدکنی.دوتایی رفته بودیم

برو در خونشون اگ جواب تلفنتو نمیدن

بیخیال چراخودموبی ارزش کنم

بنظرت ممکنه سحر وجادوباشه طلسمش کردع باشن؟ 

چیکارکنم وقتی دستم جایی بند نیس.تنهایی چجوری اقدام کنم؟خانوادمم اقدام نمیکنن میگن بیاپایین طبقه خودم ...

برو بابا ایسگامون کردی؟ هیچکار نمیکنی که میترسی؟بچت تا ۷ سالگی پیشت میمونه بعدم انقدر وابستت میشه که دادگاه بچه رو به به خودت میده 

اون اگع عرضه و محبت داشت نمیرفت ۲۰ روز بچشو نبینه