2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست
خیلی هم دلش بخاد معمولا اینایی که اینقدر اختلاف سنی دارن ترس این‌ دارن زنشون ولشون کنه بعد این ول کر ...

اره دقیقا بگو تو بیس سال ازم بزرگتری درکم نمیکنی قهرمیکنی میری منم میخام ازت جداشم ،من جوونم دوباره ازدواج میکنم

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

حالادلش به من نه به دخترمون تنگ نمیشه واقعا

اسی شوهرت 20 سال ازت بزرگتره؟ به نظر منم برو خونه مادرشوهرت بمون. تا یاد بگیره خونه رو ترک نکنه. همون ازت خوششون هم نیاد ، زودتر شوهرت رو مجبور میکنن بیاد دنبالت

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شوهرت 20 سال ازت بزرگتره؟ به نظر منم برو خونه مادرشوهرت بمون. تا یاد بگیره خونه رو ترک نکنه. همو ...

وای یعنی حرصم میگیره اسی هیچکاری نمیکنه ،خشتکش بکش رو سرش

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

فقط اونجا که خرجش رو هم باباش میده. امیدوارم حداقل با این اختلاف سنی ازدواج کرده، لااقل شوهرش چیزی داشته باشه اکه خواست مهریه بگیره

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

حالادلش به من نه به دخترمون تنگ نمیشه واقعا

خودت زنگ یا پیام ندادی ببینی جواب میده یا نه؟؟؟

یعنی قهر می کنه و میره😐بعد میگی قبلا هم از این کارا کرده؟خب یعنی تو هیچ برخوردی نمی کنی باهاش؟

چیکارکنم وقتی دستم جایی بند نیس.تنهایی چجوری اقدام کنم؟خانوادمم اقدام نمیکنن میگن بیاپایین طبقه خودمون میترسن بچموازم بگیرن

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  
خاک بر سرش.مگه مرد هم قهرمیکنه لابد شوهر میخاد..برید از قهر بیاریدش..سرخاب سفیداب هم بمالید بهش...دی ...

بابام خرجمومیکنه.شوهرم اونارونسبت به من انقدربدبین کرده که محلم نمیذارن

پیام بده بگو ب درک ک نیسی پول بزن میخوام وسایل بخرم پوشکو مرغ و گوشت

محاله جواب بده این کارو هم نمیکنه..

دفعات قبلی کلی پیام دادم زنگ زدم التماس اومدنشوکردم اصلاجوابمونداد

خیلی هم دلش بخاد معمولا اینایی که اینقدر اختلاف سنی دارن ترس این‌ دارن زنشون ولشون کنه بعد این ول کر ...

آره.تادیروز میگفتم کاش بیاد ازخدامه بیاد ولی کم کم میبینم دارم به خودم صدمه میزنم اون عین خیالش نیس چون بعدزایمان سابقه تشنج ولخته توسردارم استرس سمه برام.

حالم خوب نیس،نفس کشیدن برام سخته،دلم داره ازجاش کنده میشه،نمیتونم سرپابشم،افسرده شدم،عصبی شدم وزود اشکم درمیاد،دلتنگم

ولیییی بایدبتونم

عزیزم من ازاون روز که تاپیکت دیدم تو فکرت بودم،توروخدا یه فکر اساسی کن ،لااقل پاشو برو خونه پدرت بچه ...

باپیام دادن مثل دفعات قبل که هربارالتماس اومدنشومیکردم خودموکوچیکترمیکنم چون میدونم نه انجام میده نه جواب میده

خونه پدرمم اعصابم نمیکشه برم

قراره برم طبقه پایین خونه بابام اینا بادخترم زندگی کنیم

احیانا شوهرت بی پدر و مادر یا بی کس و کاره؟چه مرد احمقی با خانواده ها درمیون بزار و اگر رفتی منت کش ...

تو عیدنوروز یه ماه قهرکرد آخرش من پیش قدم شدم باخانوادم رفتیم خونه پدرش عید دیدنی

اره دقیقا بگو تو بیس سال ازم بزرگتری درکم نمیکنی قهرمیکنی میری منم میخام ازت جداشم ،من جوونم دوباره ...

مشاور رفتیم بهش گفته بود تو پخته ای ولی زنت نه باید باهاش کناربیای

اسی شوهرت 20 سال ازت بزرگتره؟ به نظر منم برو خونه مادرشوهرت بمون. تا یاد بگیره خونه رو ترک نکنه. همو ...

بله20ساا بزرگه

مگه دیوونم برم اونجا ک خودمو کوچیک کنم

به دوتا ازخواهرشوهرام زنگ زم جواب ندادم

بابام تو قهرای قبل به باباش زنگ زده بود.شوهرم به خانوادش گفته بود خودم میدونم چیکارکنم کاری نداشته باشید

فقط اونجا که خرجش رو هم باباش میده. امیدوارم حداقل با این اختلاف سنی ازدواج کرده، لااقل شوهرش چیزی د ...

اون مشخص بود منو نمیخواست چون تو دعوای قبل ماشین کرد به اسم کس دیگه خونه هم به اسم مامانشه.همخ طلاهامم ازم گرفت