2777
2789
عنوان

شوهرم نزدیک20روزه خونه نیومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 129 پست
برو بابا ایسگامون کردی؟ هیچکار نمیکنی که میترسی؟بچت تا ۷ سالگی پیشت میمونه بعدم انقدر وابستت میشه که ...

عزیزم تاپیکای قبلموبخون چون ازم مدرک داره میترسم بگیره

میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستین..💗تازه عروس  نظراتتون برام قابل احترامه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش کنن مردی که ول کن بره غیرت نداره پرنسعلی.  زن بره قهر عب نداره 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خب باشه توام تو دادگاه بگو چون منو میزدم من برای دفاع از خودم اینکارو کردم

آره اتفاقاوکیلم همینوگفت

امروز عموم ک وکیله زنگ زد بهش گفت به بچه پوشک وشیرخشک بگیر.گفت امروز سرم شلوغه پوشکم نمیتونم بخرم فردا فقط شیرمیارم ومیرم باز

آره اتفاقاوکیلم همینوگفتامروز عموم ک وکیله زنگ زد بهش گفت به بچه پوشک وشیرخشک بگیر.گفت امروز سرم شلو ...

امدش بچتو بده دستش بگو هرجا رفتی بچتم ببر

بزار فکر نکنه که نقطه ضعفت بچته 

اجازه هم نده که فیلم بگیره اگم داشت میگرفت عادی باش 

حالا به نظرت ادمی هست که بچه رو بتونه جمع کنه؟ یعنی مثلا خانوادش بچتو قبول میکنن؟ خیالش راحته که کسی هست بچتو بزرگ کنه؟

حالا اگه  فکر میکنی ادمیه که  عرضه داره بچه رو بزرگ کنه یا بده دست کسی به نظرم ریسک نکن اونجوری نگو بهش

امدش بچتو بده دستش بگو هرجا رفتی بچتم ببربزار فکر نکنه که نقطه ضعفت بچته اجازه هم نده که فیلم بگیره ...

بچم جونمه محاله بدم بهش.حتی مطرح هم نمیکنم

امدش بچتو بده دستش بگو هرجا رفتی بچتم ببربزار فکر نکنه که نقطه ضعفت بچته اجازه هم نده که فیلم بگیره ...

به من گفته بود منتظرم دخترم کمی بزرگتربشه ازت بگیرم

غلط کرده

به من گفته بود منتظرم دخترم کمی بزرگتربشه ازت بگیرمغلط کرده

نه اگه بچه خیلی وابستت بشه بعد هفت سال بچتو میبرن مشاوره ازش میپرسن میخوای پیش کی باشی اونم هرکیو بگه دادگاه حضانتو میده به اونیکه بچه گفته

نه اگه بچه خیلی وابستت بشه بعد هفت سال بچتو میبرن مشاوره ازش میپرسن میخوای پیش کی باشی اونم هرکیو بگ ...

نزدیک یه ماهه حتی سراغ دخترمونم نگرفته