2777
2789
عنوان

خسیسی برای خرید لباس نوزاد

187 بازدید | 24 پست

یکی از اقوام ما تازه زایمان کرده و شرایط مالی خوبی داره اینو میدونم… هر لباسی که تن بچه نوزادش ببینی از ایناست ک پلاستیکه و تن لطیف بچه رو اذیت میکنه من بابت این موضوع خیلی ناراحتم اصلا هم بهش نگفتم چون نمیخوام دخالت کنم تو کار دیگران اما برا اون نوزاد ناراحتم چند بار دیدمش متوجه میشم ک تو اون لباسا ناراحته پوست بدنشم حتی دونه میزنه این جریان منو ناراحت میکنه از طرفی ام چون میدونم وضع زندگیشون خوبه میتونن خیلی راحت هزینه کنن بیشتر ناراحت میشم..خودمم یه ماه دیگ زایمانمه همه لباساشو جنس خوب گرفتم ک پوستش اذیت نشه به نظرتون چون باردارم برا اون نوزاد خیلی ناراحتم؟؟حس میکنم مامان خوبی نداره از اونورم میگم خب به من چه از اینورم واسه نوزاد دلم میسوزه حساس شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب پس چه جوریه ک مادرش دلش نمیسوزه بدن بچش دونه زده برده دکتر اونم گفته برا لباسایی ک میپوشونی اما ع ...

چطور اینقدر در جریانید؟از نزدیکان شماست؟

یعنی اومده گفته بدن بچم دون زده دکتر گفته بخاطر لباس؟؟

الان لباسای نوزادی اکثرا جنس نرم و نخی و لطیف دارن با قیمت های متنوع.من واس دخترام لباس گرون نمیخریدم ولی ارزوناشم خوب بود

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بیچاره نی نی ...شاید جنس نمیشناسه که نمیخره حالا خودت چیا خریدی😉

خودم از این جنسای وارداتی نرم و نخ پنبه از هرجام خرید کردم تاکید کردم ک جنسش بدن بچه رو اذیت نکنه ، البته اونی که گفتم جنسارو میشناسه اما میگه اینقدر هزینه کردن اشتباهه میگف من از اینایی میگیرم ک تو سبد ریختن بری جداشون کنی اصرار داشت منو قانع کنه لباس ارزون بخرم منم حرفو عوض کردم هی به من میگف دکتر گفته دونه های بدنش بخاطر لباسه اما الکی گفته 

خودم از این جنسای وارداتی نرم و نخ پنبه از هرجام خرید کردم تاکید کردم ک جنسش بدن بچه رو اذیت نکنه ، ...

ای جوون 

ول کن دیگه از مادرش دلسوزتر نمیتونی باشی 

به توچه به من چه

الحمدلله رب العالمین ...
چطور اینقدر در جریانید؟از نزدیکان شماست؟یعنی اومده گفته بدن بچم دون زده دکتر گفته بخاطر لباس؟؟الان ل ...

نسبت نزدیک داریم اره بدن بچه دون زده بود قرار بود بره دکتر ک ببینه چشه بعد ک صحبت کردیم گف میگه واسه لباساشه عوض کن از این جنس خوبا بگیر بعد منم گفتم دکتره دیگ حتما یه چیز میدونه حرفشو گوش کن برگشت گف نه بابا این دکترا فقط خرج میتراشن منم گفتم هر جور صلاحه اما تو دلم ناراحت شدم

ای جوون ول کن دیگه از مادرش دلسوزتر نمیتونی باشی به توچه به من چه

بخدا چرا خیلی دلم میسوزه راست میگن یه سریا مادر اگاه و خوبی نیستن به خودش ک هرگز نمیگم اینو دخالتم نمیکنم اما از اینکار ک پولو ترجیح بدی ناراحت میشم چون من نزدیکم بهش اوضاع مالی خیلی خوبی داره فقط خسیسه

نسبت نزدیک داریم اره بدن بچه دون زده بود قرار بود بره دکتر ک ببینه چشه بعد ک صحبت کردیم گف میگه واسه ...

اگ خواهرزادته یا برادرزادته دو دست بخر تنش کن عیب نداره.خسیسه مادرش پس

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم