2777
2789

من یک ماه و نیم از عمل لیفت بازوم‌میگذره.خط بخیم یه خط صاف و نازک بود تا اینکه ترمیم کننده سیکالفیت اون رو شروع کردم.بعددو روز گوشت اضافی آورد بخیم😔

دکتر گفت شاید هنوز خوب جوش نخورده بوده برای همین بوده ک اینجور شده دیگه چیزی بهش نزن فعلا

کسی تجربه ای داره؟؟؟چیکار کنم تا کهنه نشده درمانی هست براش؟؟؟تا تازس نمیشه کاریش کرد؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چه جور باید بذارم عکسو😔😔دکترم هیچی نمیگه.فقط میگه صبر کن.میترسم بمونه اینجور خیلی بده جاش� ...

کاری نداره که جایی که نظر ارسال میکنی بالاش جای عکس داره میزنی روش عکسو از گالری انتخاب میکنی میزاری

بعدم میشه لیزر کزد فک کنم

کاری نداره که جایی که نظر ارسال میکنی بالاش جای عکس داره میزنی روش عکسو از گالری انتخاب میکنی میزاری ...

خیلی تازس.لیزر بعد از ۶ ماه میشه من تازه اس ضخمم.گفتم شاید تازس کسی تجربه ای از پمادی چیزی داشته باشه ک بره

آخ دردم دارین؟ آره خیلی تازس هنوز اگه دکتر گفته چیزی نزن شاید بهتره نزنی تا یکم بهتر شه بعد بزنی محو ...

نه اصلا درد نداره.از اول درد نداشتم.خط بخیش مثل بالاش ک پیداس یه خط نازک بود که ترمیم کننده اینجورش کرد

کارم شده گریه😔

خب خوب شد جاش یا موند؟؟؟این بخیه بوده اینجور شده.

متأسفانه موند،اولش زیاد بود،بعدش یکم کم شد و موند 

حالا تو به حرف دکتر گوش کن،ببین چی میگه

ما نرفتیم دکتر،ولی دنبالشو بگیری شاید خوب شه

متأسفانه موند،اولش زیاد بود،بعدش یکم کم شد و موند حالا تو به حرف دکتر گوش کن،ببین چی میگهما نرفتیم د ...

وای چ بد.مثلا رفتم بازوهای شلمو سفت کنم ک بتونم لباسایی ک دوس دارم بپوشم ک بدتر شد😔

این ب مرور خوب میشه فعلا چیزی نزن

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم