2777
2789
عنوان

تورو خدا خواهشا کمک گوشت اضافی جای بخیه عکس بذارم ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه ولی یه خط سفید میمونه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
خوب نمیشه من ۹ بار دستمو عمل کردم هربار جای بخیه جدید همشونم موندن

یاااا خدا.ینی نمیره؟؟؟حتی با اینکه تازه اس و هنوز قرمزه درمانی نداره؟؟؟؟

چرا ۹ بار عمل کردید؟ میشه توضیح بدید

یه دکتر پوست برو عزیزم.باربی هوشی انجام دادین درد داشت.هزینش چه قد شد من میترسم انجام بدم

براکیو پلاستی.بله با بیهوشی.درد نداشتم اصلا.من لیپو ابدو شکمم کردم.خط بخیه شکمم صافه صافه عین یه خط.بازوم اینجور شد از شانس بد من

واقعا؟؟؟تجربشو داشتید؟؟؟تورو خدا جواب بدید .انگار یه نور امید تو دلم روشن شد با حرفتون

اره پام تو تصادف پاره شد بود و گوزک پام کلا زده بود بیرون بخیه هام خیلی بد بود ولی ب مرور خوب شد برا شما که چیزی نیس کم کم درست میشه و جای نگرانی نیس فقط تمیز نگهش دار و چیزی نزن اون قرمزی هم از بین میره 

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

وای چ بد.مثلا رفتم بازوهای شلمو سفت کنم ک بتونم لباسایی ک دوس دارم بپوشم ک بدتر شد😔

البته خیلی کم شدا،طوریکه صاف تر شد،ولی مثل اول نشد

ولی اگه دکترت اینکار‌و کرده،حتما مسئولیت کارشم قبول میکنه،ببین چی میگه 

اره پام تو تصادف پاره شد بود و گوزک پام کلا زده بود بیرون بخیه هام خیلی بد بود ولی ب مرور خوب شد برا ...

جای بخیه نه عزیزم.این حالت گوشت اضافی ک بین بخیم زده بیرون.اونو میگم.بذار ی عکس دیگه بذارم از دور شاید بهتر مشخص بشه چیو میگم

جای بخیه نه عزیزم.این حالت گوشت اضافی ک بین بخیم زده بیرون.اونو میگم.بذار ی عکس دیگه بذارم از دور شا ...

چرا عزیزم متوجه حرفاتون شدم و عکس رو هم دیدم گقتم ک جای نگرانی نداره حالا انقد نگرانی برو یه دکتر دیگه هم نشون بده خیالت راحت بشه با اینکه چیزی نیس

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چرا عزیزم متوجه حرفاتون شدم و عکس رو هم دیدم گقتم ک جای نگرانی نداره حالا انقد نگرانی برو یه دکتر دی ...

انشالله همینی ک میگی بشه و بره .خدا خیرت بده ی کم حالم بهتر شد با حرفتون