2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 111 پست
آره مثل پارسال که تیر سقف ترازش افت کرد. اردیبهشت هم سقف تراز افت کرد تیر هم به احتمال زیاد افت میکن ...

اره تراز اردیبهشت باتوجه به درصد ها کم بود مثل تیر 403 و نهایی هم مثل پارسال میشه چون خیلی تراکم نمره تراز هست حتی بیشتر از پارسال

رتبه هم در حد پارساله تو این تراز های پایین متوسطه مگر اینکه تراز بالای 9500 یا 10 هزار باشه خیلی بهتر میشه رتبش

میگم اسی ببین من دراصل کنکوری ۱۴۰۳ بودم امسالم پشت بندش کنکور دادم اما میدونم قبول نمیشم بعد نظر خود ...

ببین واقعا نمیشه گفت برای ۴۰۶ خوبه یا نه چون هیچ مصوبه‌ای برای ۴۰۶ نیومده هنوز... یعنی ما هیچی نمیدونیم از ۴۰۶ و شرایطش

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنی همه‌اش حرفهمنم فکر میکردم امسال پشت کنکوری‌ها کمن تا وقتی که حوزه امتحان نهایی رو دیدم و پ ...

حداقل اونایی که دانشگاه رفتن دیگه نیستن پارسال دانشجو ها هم بودن 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

حداقل اونایی که دانشگاه رفتن دیگه نیستن پارسال دانشجو ها هم بودن

اونقدر زیاد نبودن

اکثریت مشاورها هم میگن تراز تیر قرار نیست اونقدر نسبت به اردیبهشت فرقی بکنه و از اینجور حرفا

والا هیچی از این سنجش بعید نیست شاید هم تراز نجومی داد کسی چه میدونه

اره تراز اردیبهشت باتوجه به درصد ها کم بود مثل تیر 403 و نهایی هم مثل پارسال میشه چون خیلی تراکم نمر ...

منم به شدت موافقم

کسی امسال رتبه‌اش خوب میشه که مثل ۴۰۳ ترازش بالای ۱۰۰۰۰ بره. والا ۴۰۳ تراکم تراز توی ۷۰۰۰ تا ۹۰۰۰ چنان زیاد بود که رتبه‌ها رسما نجومی شد.

ببین واقعا نمیشه گفت برای ۴۰۶ خوبه یا نه چون هیچ مصوبه‌ای برای ۴۰۶ نیومده هنوز... یعنی ما هیچی نمیدو ...

هیچی برام مهم نیس فقط مهمه که یازدهم نباشه ۱۴۰۶ هم قطعا خوبه چون یک کنکوره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اونقدر زیاد نبودناکثریت مشاورها هم میگن تراز تیر قرار نیست اونقدر نسبت به اردیبهشت فرقی بکنه و از ای ...

امیدارم حداقل مثل همین اردیبهشت تراز بده کمتر از این نشه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اونقدر زیاد نبودناکثریت مشاورها هم میگن تراز تیر قرار نیست اونقدر نسبت به اردیبهشت فرقی بکنه و از ای ...

اون بهمنی میشناسی اونم گفت احتمالا تیر مثل اردیبهشت تراز بده

دوستان یک سوال

من قبلا یکبار ترمیم انجام دادم دو سال پیش

اگر دوباره بخوام در کنکور شرکت کنم فرصت دوباره ترمیم رو دارم؟

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
اون بهمنی میشناسی اونم گفت احتمالا تیر مثل اردیبهشت تراز بده

بهمنی نمیشناسم اما سیب ترش و اینا زیاد میگفتن

بهمنی رو فقط اسمش رو شنیدم میگن حرفش معتبره و از اینجور حرفا

نه امسال ما سیو تراز نداشتیمسال ۱۴۰۳ که من خودم کنکوری اصلی بودم سیو تراز وجود داشت که حق ما خورده ش ...

اصلا بحث نمرات دوستای من پشت کنکور بودن امسال خراب کردن همون نمره سال قبلی در نظر گرفته میشه براشون و امسال اونا میرن دانشگاه

خب اگه چیزی میدونی بگو راهنمایی کنی ثواب داره

والا منم خودم چیزی نمیدونم فقط ۴۰۵ رو میدونم 

اگه برای ۴۰۶ بخوام بگم یا باید تاثیر رو قطعی کنن یا چیزی نگن چون اگه بخوان یازدهم رو به جای ۶ درس بکنن کل دروس، امسالی‌ها هم که میخوان نهایی بدن مجبور میشن با مصوبه "ایجاد و ترمیم برای کل دروس" همه یازدهم رو امتحان بدن.