1️⃣ترمیم نمره تکدرس حذف شد! دیگر نمیتوانید فقط یک یا دو درس را ترمیم کنید!اگر قصد ترمیم دارید، باید همه دروس نهایی را دوباره امتحان دهید، حتی اگر در برخی از آنها ۲۰ گرفته باشید!
2️⃣نمره نهایی، همان نمره ترمیمی خواهد بود! دیگر خبری از انتخاب نمره بالاتر نیست! هر نمرهای که در آزمون ترمیمی بگیرید، همان ثبت میشود!
3️⃣فقط یک کنکور در سال! از سال آینده، فرصت دوبارهای در کار نیست! فقط یکبار کنکور برگزار میشود، پس باید حسابی آماده باشید!
4️⃣ذخیرهسازی تراز کنکور حذف شد! امکان ذخیره تراز برای سالهای بعد وجود ندارد! هر داوطلب تنها بر اساس عملکرد همان سال ارزیابی میشود
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
میگم اسی ببین من دراصل کنکوری ۱۴۰۳ بودم امسالم پشت بندش کنکور دادم اما میدونم قبول نمیشم بعد نظر خودم اینه امسال هیچکار نکنم چون دوسال پشت هم تنها هدف زندگیم کنکور بود و بهش نرسیدم حس میکنم آدم بدردنخوریم و اصلا زده شدم میخوام برم رانندگی یاد بگیرم زبان درس بدم و لاغر کنم بعد از تیر ۱۴۰۵ بخونم برای کنکور و نهایی ۱۴۰۶ بنظرت کارم خوبه یا نه؟ و اینکه به نظرت ان شا الله تاثیر یازدهم رو مثبت میکنن یا اینکه برمیدارنش؟
<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
آره مثل پارسال که تیر سقف ترازش افت کرد. اردیبهشت هم سقف تراز افت کرد تیر هم به احتمال زیاد افت میکنه بعدش هم تراز سیویها رو توی رتبهدهی لحاظ میکنن و میشه ۴۰۳!