2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 111 پست
بهمنی نمیشناسم اما سیب ترش و اینا زیاد میگفتنبهمنی رو فقط اسمش رو شنیدم میگن حرفش معتبره و از اینجور ...

اره خیلی قبولش دارم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

والا منم خودم چیزی نمیدونم فقط ۴۰۵ رو میدونم اگه برای ۴۰۶ بخوام بگم یا باید تاثیر رو قطعی کنن یا چیز ...

سر همین کنکور ۱۴۰۴ هی گفتن یازدهم هست هی گفتن نیست آخرشم گفتن مثبته و اگه امتحانم ندین اشکالی نداره نمیتونن یازدهم رو توی نهایی بذارن چون یه عالمه پشت کنکوری داریم که باید امتحان بدن و نمیشه و یه عالمه بچه دوازدهمی که یازدهمشون رو گند زدن و باید ترمیم کنن منکه میگم تصمیمشون این میشه که کلا مثبتش میکنن یا اینکه مثل دهم برمیدارنش

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می‌خوام پشت بمونم و کنکور تیر هم میدم اما میانگین ترازم به رشته آیی که میخوام نمی‌رسه چون تراز مع ...

اگه برا سال بعد یازدهم قطعی شه بله میتونی ترمیم کنی

اگه میدونی نمیاری از الان بخون

تراز کل قبولی پزشکی شهید بهشتی ۹۴۰۰ الی ۹۶۰۰ بود پارسال

🤍

میگم اسی ببین من دراصل کنکوری ۱۴۰۳ بودم امسالم پشت بندش کنکور دادم اما میدونم قبول نمیشم بعد نظر خود ...

ببین عزیزم حسی ک داری طبیعیه اما بهتره سال دیگه رو از دست ندی چون مشخص نیس سال های بعد شرایط بعد چی میشه

بله احتمال بالا برمیدارن

🤍

ببین عزیزم حسی ک داری طبیعیه اما بهتره سال دیگه رو از دست ندی چون مشخص نیس سال های بعد شرایط بعد چی ...

آخه من الان تیر رو که از دست دادم بعدم که مغزم خستس باید حداقل تا آخر تابستون استراحت کنم اونجوری دیگه از دوره های سالیانه کلاس آنلاین کلی عقب میفتم 

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
محرومیت ک پابرجاس برا امسالسال بعد رو ولی نگفتن

محرومیت دقیقا چطوریه؟

مثلا محرومیت برای چه رشته هایی؟

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

آخه من الان تیر رو که از دست دادم بعدم که مغزم خستس باید حداقل تا آخر تابستون استراحت کنم اونجوری دی ...

نمیدونم اگه از نظر خودت اینطوری اوکی تری برو جلو اما اینم در نظر بگیر برا ۴۰۶ هیچ شرایطی نگفتن

🤍