2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 111 پست

ای وای😕

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال هم در تیر چنان گندی بزنه که اون سرش ناپیدا باشهاون از نهایی‌هااینم از کنکورنمیدونم چند نسل رو ...

تیر به نظرت تراز کمتر میده؟

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

اره دقیقا همیننه چرا؟فقط دیگه توی خرداد دعوت ب مصاحبه نمیکنن میمونه برا تابستون

میگم اسی ببین من دراصل کنکوری ۱۴۰۳ بودم امسالم پشت بندش کنکور دادم اما میدونم قبول نمیشم بعد نظر خودم اینه امسال هیچکار نکنم چون دوسال پشت هم تنها هدف زندگیم کنکور بود و بهش نرسیدم حس میکنم آدم بدردنخوریم و اصلا زده شدم میخوام برم رانندگی یاد بگیرم زبان درس بدم و لاغر کنم بعد از تیر ۱۴۰۵ بخونم برای کنکور و نهایی ۱۴۰۶ بنظرت کارم خوبه یا نه؟ و اینکه به نظرت ان شا الله تاثیر یازدهم رو مثبت میکنن یا اینکه برمیدارنش؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
منم می‌خوام پشت بمونم برای سال اول از کی شروع کردی ؟ بعد. آمدن رتبه تراز؟

از آخر مهر یه روز بعد از دیدن مردودی 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

امسال هم در تیر چنان گندی بزنه که اون سرش ناپیدا باشهاون از نهایی‌هااینم از کنکورنمیدونم چند نسل رو ...

منکه گذاشتم برای کنکور ۱۴۰۶ بخونم دیگه بریدم

تیر به نظرت تراز کمتر میده؟

آره مثل پارسال که تیر سقف ترازش افت کرد. اردیبهشت هم سقف تراز افت کرد تیر هم به احتمال زیاد افت میکنه بعدش هم تراز سیوی‌ها رو توی رتبه‌دهی لحاظ میکنن و میشه ۴۰۳!

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

آره مثل پارسال که تیر سقف ترازش افت کرد. اردیبهشت هم سقف تراز افت کرد تیر هم به احتمال زیاد افت میکن ...

از پارسال تراز سیویا کمتره 

میگم اسی ببین من دراصل کنکوری ۱۴۰۳ بودم امسالم پشت بندش کنکور دادم اما میدونم قبول نمیشم بعد نظر خود ...

بقیه هم نظرشون رو راجب این تصمیم من بگن ممنون میشم❤️🙏🏻

دوازدهم میری امسال؟به نظرم توی هم ۴۰۵ جمعش کن ۴۰۶ معلوم نیست چطور باشه و چی باشه

نه عزیزم من کنکورم ۱۴۰۳ بود امسالم برا کنکور دوباره خوندم اما میدونم قبول نمیشم میخوام یه استراحتی بدم دوباره بخونم

از پارسال تراز سیویا کمتره

فکر میکنی همه‌اش حرفه

منم فکر میکردم امسال پشت کنکوری‌ها کمن تا وقتی که حوزه امتحان نهایی رو دیدم و پشت کنکوری‌ها رو عین ۱۴۰۳عه هیچ فرقی نداره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

فکر میکنی همه‌اش حرفهمنم فکر میکردم امسال پشت کنکوری‌ها کمن تا وقتی که حوزه امتحان نهایی رو دیدم و پ ...

بالاتر پست گذاشتم بخون نظر بده لطفا