2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

1129 بازدید | 111 پست

🔴 تغییرات مهم کنکور سراسری از سال آینده!

1️⃣ترمیم نمره تک‌درس حذف شد!
دیگر نمی‌توانید فقط یک یا دو درس را ترمیم کنید!  اگر قصد ترمیم دارید، باید همه دروس نهایی را دوباره امتحان دهید، حتی اگر در برخی از آن‌ها ۲۰ گرفته باشید!

2️⃣نمره نهایی، همان نمره ترمیمی خواهد بود!
دیگر خبری از انتخاب نمره بالاتر نیست!  هر نمره‌ای که در آزمون ترمیمی بگیرید، همان ثبت می‌شود!

3️⃣فقط یک کنکور در سال!
از سال آینده، فرصت دوباره‌ای در کار نیست! فقط یک‌بار کنکور برگزار می‌شود، پس باید حسابی آماده باشید!

4️⃣ذخیره‌سازی تراز کنکور حذف شد!
امکان ذخیره تراز برای سال‌های بعد وجود ندارد! هر داوطلب تنها بر اساس عملکرد همان سال ارزیابی می‌شود

📚 📚

🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یک سوال؟پس حالا که اینطوری شده اگر کسی بخواد کنکور زبان و هنر رو با یک کنکور مثل تجربی یا ریا ...

بله دیگه فقط تیر باید بدی

فرهنگیان و زبان و اینا همه همون تیر گرفته میشه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

مرسی ازتمن حس میکنم شرایط سال بعد بهتره همین که تراز سیوی برداشته میشه خودش خوبه

اره منم موافقم ب نوعی انگار همه برابرن ولی خب از ی طرف برا کسایی ک معدلشون خوبه و یکی دو درسشون کمه بده 

ببخشید یک سوال؟پس حالا که اینطوری شده اگر کسی بخواد کنکور زبان و هنر رو با یک کنکور مثل تجربی یا ریا ...

فقط میشه بین زبان و هنر یکیشو داد اما امسال جون دو مرحله ای بود کنکور مثلا میشد زبانو اردیبهشت داد هنرو تیر