2777
2789
عنوان

بچه یکی کمکم میکنه🥲🥲💔💔

318 بازدید | 40 پست

بچه ها این دوس پسرم هی اسکرین میده دخترا میان پیویش باهاش حرف میزنن میگ میفرستم درجریان باشی

این سرد جواب میده ولی از اسکرین دادنش خسته شدم

یکی کمکم میکنه منم ی کار کنم حرص بخوره🥲🥲💔💔

حالا یا چت کمکم کنه یا طرز دیکه حرص دادن 

خسته م کرده

من ۱۹ اون ۲۱ عه قصدمونم تا حدودی ازدواج ولی تا چندماه دیگ شرایط نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تو دوستی خیلی اینکارو می‌کرد و کسایی ک بهش پیشنهاد میدادن دوستام بودن اصلا یه جوری برخورد م ...

خب الان خوبه؟اینم میگ من ک باهاشون سرد حرف میزنم تو چرا حساسی

میگم حسودیم میشه خب

عزیزم ایشون باید درجا بلاک کنه ن ک بشینه ب چت کردن حالا چ سرد چ گرم . من جات باشم میگم هرکی ب من پیام داده من بلاک کردم بلافاصله. دلیلی نداره جواب بدم وقتی ب تو تعهد دارم

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

عزیزم ایشون باید درجا بلاک کنه ن ک بشینه ب چت کردن حالا چ سرد چ گرم . من جات باشم میگم هرکی ب من پیا ...

میگم بهش

میگه من قراره مشاور بشم

تو باید حساس باش یک 

مگ بهم اعتماد نداری

دیوونم کرده

خب الان خوبه؟اینم میگ من ک باهاشون سرد حرف میزنم تو چرا حساسیمیگم حسودیم میشه خب

اصلا اهمیت نده اتفاقا من خیلیییی بی تفاوت بودم انگار یه جور امتحان بود برام ببینم این چجور آدمیه اصلا دخالتی نداشتم فقط تایید میکردم همین 

الان خیلی خوبه خداروشکر 

عزیزم ایشون باید درجا بلاک کنه ن ک بشینه ب چت کردن حالا چ سرد چ گرم . من جات باشم میگم هرکی ب من پیا ...

چت ساختگی بده؟

مثلا بگم یکی بهم پیام بده بعد منم بلاک زدم اصلا جوابشو ندادم.تا شاید بفهمه کارش اشتیاهه؟

کات کن با این مریض لطفا !!! روانیه !!! الان منت داره میذاره؟؟؟ وظیفه شههههه وظیفههههههه. الان منتظره تو تشکر کنی  ازش بحاطر خیانت نکردن؟؟؟؟ چقدر نفهمه ... 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

اصلا اهمیت نده اتفاقا من خیلیییی بی تفاوت بودم انگار یه جور امتحان بود برام ببینم این چجور آدمیه اصل ...

خداروشکر خوشبخت باشید عزیزم❤️❤️

خب چجور بفهمم چجور ادمیه؟

همه اسکریناو نمیفرست

نصفه میفرسته منم نمیفهمم

میگم بهشمیگه من قراره مشاور بشمتو باید حساس باش یک مگ بهم اعتماد نداریدیوونم کرده

متوجه نشدم. ینی میگه چون قراره مشاور بشم نباید حساس باشی؟ 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍