2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم اینه سه تاکنکور کسی می دونه همزمان بده هم کلاسیم سال401سه تا باهم داد یک زبان یک هنر یک تج ...

فکر کنم بشه 

هنر مگه با زبان توی یک تایم نیست؟

تجربی هم یک روز دیگه است

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

چطوری اردیبهشته؟؟یعنی دفترچه فرهنگیان رو اردیبهشت میگیرن دفترچه اختصاصی رشته رو تیر؟؟😐فکر نکنم

اره عزیز فقط فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشه

بقیه کنکور ها تجربی ، ریاضی ، انسانی ، زبان ، هنر و..

در تیر

🤍

نه

ولی من شنیدم میشه شما مطمئنید بخدا گیج شدم از دست این دولت و مصوبه هاش

آخه چطور میشه هم دوازدهم ترمیم کرد هم یازدهم امتحان داد به نظر شما ممکنه تاثیر یازدهم رو بردارن؟

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خب سال بعد زبان باتجربی میوفته تاریخش هنر باریاضی تاریخشون متفاوت میشه هرساله گل

اینطوری نیست 

امسال انسانی و ریاضی باهم بودن

تجربی جدا

هنر و زبان باهم پس میشد تو هر نوبت کنکور فقط یکی از ازمون های فرعیو داد در کنار رشته اصلی و انتخاب زبان یا هنر بودنش ب عهده خودته اما سال 405 کنکور فرهنگیان جدا گونه اردیبهشته و کنکور اصلی هر رشته فقط تیره پس یعنی تیر ماه فقط یا زبان یا هنر

اره عزیز فقط فرهنگیان اردیبهشت برگزار میشهبقیه کنکور ها تجربی ، ریاضی ، انسانی ، زبان ، هنر و..در تی ...

یعنی اردیبهشت ۶۰ دقیقه میری سر جلسه تا فرهنگیان بدی و دفترچهٔ اختصاصی میوفته تیر؟...

خب اینجوری پذیرش فرهنگیان به هم نمیریزه؟!

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش