2777
2789
عنوان

تغییرات جدید کنکور برای سال آینده❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 111 پست
ولی من شنیدم میشه شما مطمئنید بخدا گیج شدم از دست این دولت و مصوبه هاشآخه چطور میشه هم دوازدهم ترمیم ...

امسال برای پشت کنکوری‌ها همینجوریه دیگه

هم یازدهم باید ترمیم بشه هم دوازدهم اگه دنبال رتبه خوب هستن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

اینطوری نیست امسال انسانی و ریاضی باهم بودنتجربی جداهنر و زبان باهم پس میشد تو هر نوبت کنکور فقط یکی ...

گلم من دارم براساس زمانی میگم که کنکور یکبار درسال برگزار میشد 

من چندساله فارغ التحصیلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من شنیدم میشه شما مطمئنید بخدا گیج شدم از دست این دولت و مصوبه هاشآخه چطور میشه هم دوازدهم ترمیم ...

آره عزیزم نگاه کن توی تاپیک هم گذاشتم

تراز هر سال قابل استفاده برای همون ساله فقط

تراز سیوی دیگه نداریم

ممکنه یا تاثیر یازدهم کلا برداشته شه یا هم مثلا یماه بگن یازدهم بیاین امتحان بدین یماه دوازدهم رو

🤍

یعنی اردیبهشت ۶۰ دقیقه میری سر جلسه تا فرهنگیان بدی و دفترچهٔ اختصاصی میوفته تیر؟...خب اینجوری پذیرش ...

اره دقیقا همین

نه چرا؟

فقط دیگه توی خرداد دعوت ب مصاحبه نمیکنن میمونه برا تابستون

🤍

من ازچندتامشاورپرسیدم همه گفتن تاثیریازدهم مثبت میشه

ان شا الله که بشه واقعا سخته الان من پشت کنکوریم و مثل من زیاده چطور میخوایم تو خرداد هم یازدهم امتحان بدیم هم دوازدهم تازه شاید خود دوازدهمی ها هم یازدهمشون رو خراب کرده باشن و بخوان ترمیم کنن نمیشه که 

خودشون به نتیجه میرسن مثل اینکه نهایی دهم رو برداشتن یازدهم رو هم برمیدارن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
آره عزیزم نگاه کن توی تاپیک هم گذاشتمتراز هر سال قابل استفاده برای همون ساله فقطتراز سیوی دیگه نداری ...

چقدر احتمال میدید یازدهم با تاثیر قطعی همزمان با دوازدهم گرفته بشه؟ آخه اینجوری خرداد ماه رسما میشه فقط حذف رقیب امتحان‌ها پشت سر هم میوفتن. مثلا الآن یازدهمی که توی انسانی تاریخش رو خراب کرده، دوازدهم بخواد ترمیم بزنه باید کل یازدهمش رو بزنه.

آره عزیزم نگاه کن توی تاپیک هم گذاشتمتراز هر سال قابل استفاده برای همون ساله فقطتراز سیوی دیگه نداری ...

ان شا الله همون برداشته بشه وگرنه نمیشه که یماه یازدهم امتحان باسه یماه دوازدهم و اینکه من منظورم برای نهایی بود کنکور رو که میدونم سیو تراز نداریم

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
عجب ، امسال پشت کنکوریا تراز سیو داشتن خیلی براشون خوب شد به قول خودشون حق مارو خوردن ، حالا که نوبت ...

والا حق!

من خودم چون نهایی خراب کردم میخوام پشت بمونم هرچقدر هم تراز کنکورم عالی بوده باشه جبران نمیکنه ولی کنکور ۴۰۳ تراز سیوی چنان تر زد به رتبه‌ها که بیا و ببین. امسال هم همون میشه مطمئن باش.

من می‌خوام پشت بمونم و کنکور تیر هم میدم اما میانگین ترازم به رشته آیی که میخوام نمی‌رسه چون تراز معدلم کم شده 

من سال یازدهم نهایی دادم یعنی برای 6 تا درس نمره دارم ولی چندتاش کمه و می‌خوام ترمیم بزنم میشه زد اونارم هم؟

بعد اینکه از الان شروع کنم بخونم خوبه یا بزارم که رتبه ها بیاد؟

من هدفم پزشکی بهشتی منطقه دو هستم و شهر تهران هم ناحیه شهر من هست آخرین رتبه قبولیش چنده؟ و چه ترازی میخواد میانگین؟

چقدر تراز معدل میخواد ؟ چقدر تراز کنکور ؟