2777
2789
عنوان

راهنمایی از ته دلتون میخام بعنوان خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست
عزیزم تاپیکای قبلت یه سر زدم چرا با زنای دیگه چت میکنه به پاش میفتی همش میگی چرا؟؟؟نکن این کارو چرا ...

اونموقع  بهم تهمت میزنه  بقران  میگ با همه هستی  با اینو اون صیغه شدی لابد    آخه نمیتونم تحمل کنم حرفای سنگینشو 

دوست عزیزم من الان حدودا هم سن شمام مجردم منم گاهی حس تنهایی دارم ولی یه چیزی را خوب میدونم اونم اینه که ما تنها به دنیا میایم و تنها هم می‌میریم

اصلا و ابدا حال خوبتو به آدمهای دورت و همسرت گره نزن

محبت اصلی را در آغوش خدا پیدا کن

چون گفتی خواهرانه 

منم خواهرانه بهت میگم

هیچ انسانی ارزش گدایی محبت و توجه نداره

اول محبت را از سمت خدا بطلب و بعد هم خودت خودتو خوشحال کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییییییییییییییییییلی حرف میزنم باهاش میگم هرحرفی بگی من گوش میکنم توهم ی بار منو بشنو ولی انگار ...

خب اشتباهت همینه دیگه چرا باید به پاش بیوفتی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اونموقع بهم تهمت میزنه بقران میگ با همه هستی با اینو اون صیغه شدی لابد آخه نمیتونم تحمل کنم ح ...

بگو آره تو تامینم نمیکنی هستن کسای که این کارو برام کنن

دوست عزیزم من الان حدودا هم سن شمام مجردم منم گاهی حس تنهایی دارم ولی یه چیزی را خوب میدونم اونم این ...

همیشه این کارو میکنم شده ساعتها با خدا گریه میکنم میگم خدا جون درسته دلم میخاد شوهرم باهام حرف بزنه  ولی اینک حرف نمیزنه  میگذرم ب خودت           ولی آخه آدمم کم میارم    نمیتونم حریف دلم بشم  خیلی دعا میخونم خیییییییلی     ولی آخرش میبینم خییییلی بریدم 😢

خب اشتباهت همینه دیگه چرا باید به پاش بیوفتی؟

چون بچه هامو زندگیمو دوس دارم   من خیییییییییلی زحمتو درد کشیدم برا این خونه   وقتی دوستای من داشتن توی کوچه ها بازی میکردن من داشتم تحقییر میشدم توی خونه ی خودم توسط شوهرم 

برو مشاوره خواهر تو خودتو فراموش کردی با این روش که پیش میری شوهرت راحت زن دوم میگیره و میاد میگه نیازم بودسخت نگیر

چون بچه هامو زندگیمو دوس دارم من خیییییییییلی زحمتو درد کشیدم برا این خونه وقتی دوستای من داشتن ...

اتفاقا چون دوست داری نننننننباید این راهو ادامه بدی مطمئن باش این راه به چاه میبرتت خواهرانه میگم فقط برو مشاوره خودت تنهابرو نیازم نیس به شوهرت بگی

اخه من همیشه همراهشم چجوری خودمو پیدا کنم ؟

نیازنیس ایقد همراهش باشی به خودت برس بگو کمرم درد گرفته نمیتونم بیام کمک کارگربگیر

همیشه این کارو میکنم شده ساعتها با خدا گریه میکنم میگم خدا جون درسته دلم میخاد شوهرم باهام حرف بزنه ...

شما میری پیش خدا حرف میزنی ولی درواقع در مورد شوهرت.

و انگار داری فقط با یه گوش دردل میکنی 

خوبه ادم حرفهاش هم ببره پیش خدا ولی سعی کن

با خدا به خاطر خودش ارتباط بگیری

ارتباطت با خدا که محکم بشه آدمها هم رفتارشون باهات تغییر میکنه. دلتو پر کن از محبت خدا و از خدا خود خدا را بخواه و لطف و توجهشا

اتفاقا چون دوست داری نننننننباید این راهو ادامه بدی مطمئن باش این راه به چاه میبرتت خواهرانه میگم فق ...

برم چی بگم آخه    بهم پول نمیده    اصلا بهم خرجی نمیده میگ خودم میخرم  تو نیازی ب پول نداری 

برم چی بگم آخه بهم پول نمیده اصلا بهم خرجی نمیده میگ خودم میخرم تو نیازی ب پول نداری

بگو نیاز دارم باهات دکترمیاد؟نمیشه گولش بزنی بگی مثلا میخوای بری دکتر زنان عفونت داری یا براکمرم میخوام برم خودت بزن به درد بگو پول بزن برم دکتر حتی شده قرض کنی برو مشاوره