2777
2789
عنوان

راهنمایی از ته دلتون میخام بعنوان خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست
اخه عزیزم هیچ وق هییچ کمو کسری براش نمیزارم ولی اینجوری رفتار میکنه منو دیووونه میکنه

عزیزم دیگه غذا هم نزار

چن ساله ازدواج کردین؟چن وقته اینجورشده؟به خودت هم میرسی؟یافقط به فکرشوهرتی؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دیگه غذا هم نزارچن ساله ازدواج کردین؟چن وقته اینجورشده؟به خودت هم میرسی؟یافقط به فکرشوهرتی؟

نزدیک ۱۹ ساله ازدواج کردیم   از اول اینجوری بود  منتها زیااااد کرده این عادتشو     من همیشه بخودم میرسم  واون ناراحت میشه  میگ چرا آرایش میکنی این چیه میپوشی عین بچه هستی       اینا عذابم میدن خواهر 

دیگه باید ببینی حرف مشترک و علاقه مشترک چی دارین

خیییییییییییییییییییلی حرف میزنم باهاش میگم هرحرفی بگی من گوش میکنم  توهم ی بار منو بشنو   ولی انگار ن انگار     یعنی من موندم این چجوری خودشو تحمل میکنه  منظورم بدون رابطه

نزدیک ۱۹ ساله ازدواج کردیم از اول اینجوری بود منتها زیااااد کرده این عادتشو من همیشه بخودم می ...

عزیزم تاپیکای قبلت یه سر زدم چرا با زنای دیگه چت میکنه به پاش میفتی همش میگی چرا؟؟؟نکن این کارو چرا توباغ براش کارمیکنی مگه کارگرشی؟تو خانم اون خونه ای عزیزم تو خیلی جوونی با خودت این کارا نکن برو مشاوره باهاش نیومد خودت تنهابرو 

یه چن روز به خودت برس برو بیرون بگرد به شوهرت نگاهم نکن اصلا انگار که نیس غذاپختنی هم برا خودت بکش بخور برو دور کارات خودتو سرگرم کن بگو غذات روگازه درهمین حد

اعتراض کردنی هم مث خودش بگو مث خودت شدم سختههههه؟

با گوشی هم خیلی ور برو جلوش مثلا تو نینی سایتی الکی لبخند بزن تا جرررر بخوره 

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار