2777
2789
عنوان

راهنمایی از ته دلتون میخام بعنوان خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 48 پست
بگو نیاز دارم باهات دکترمیاد؟نمیشه گولش بزنی بگی مثلا میخوای بری دکتر زنان عفونت داری یا براکمرم میخ ...

ی بار رفتی پارسال  با مشاور حرف زدم   فقط داشت منو نگا میکرد  گفت همین حرفارو من میخاستم ب تو بگم ک تو خودت میزنی   ولی چون بچه داری  باید حس کنی شوهر نداری   وتحمل کنی  یا اینک جدا بشی        از اون موقع تا حالا نرفتم دیگ 

اخه عزیزم هیچ وق هییچ کمو کسری براش نمیزارم ولی اینجوری رفتار میکنه منو دیووونه میکنه

ربطی به کمپ کسر نداره عزیزم.کسیکه دلش پیشت نباشه و چیزی ازعشقو انسانیت نفهمه الکی عمرتو هدر میدی.یه مدت باهاش سرد باش اصلا گیرنده فقط کاراتو به موقع انجام بده.ببین چیکار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس از خوشی فرار نمیکنه کساییکه میناله واقعا مشکل دارن منم دقیقا همینم آرزومه جونمو راحت کنم ازش ولی بخاطر خانوادمو بچم فقط تحمل میکنم.این زجرت میشه چروک صورت سفیدی موها زخم معده 😔😔

ی بار رفتی پارسال با مشاور حرف زدم فقط داشت منو نگا میکرد گفت همین حرفارو من میخاستم ب تو بگم ک ...

اون مشاورنبوده  روانشناس درست پیداکن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار