2777
2789
عنوان

شوهرم جلو همه بهم گفت احمق😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم آدم جلو بقیه خیلی معذب میشه 

ولی اون قسمت بدن آقایون خیلی درداوره همون‌طور که تو با دیدن حشره رفتارت دست خودت نبود اونم دست خودش نبوده 

فقط  ایکاش جلو همون افراد معذرت خواهی میکرد بعد که حالش خوب شد.

توی عقد بهتر نیست داماد بیاد خونه ی شما؟؟؟چرا باهاشون جی جی باجی شدی؟؟؟آخه حیاط از اول می گفتی خوشم ...

😑

ما با هم راحتیم 

هوا هم گرمه 

حیاطم دلباز و سرد چرا بد بود

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

عزیزم یه لحظه فکر کن تو جمع زدی به .... هاش خب شاید بدبخت خجالت کشیده ... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
😂😂😂😂آقایون اونجاشون حساسه گلم. عب نداره کشش نده. معذرت خواسته دیگه.

حتما آشتی میکم دفعه ی دیگ که گفت🥺🤣😑

البته اگ بگه 

چون حس کردم لحظه آخر خودشم قهر کرد

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

خب جای بدی زدی دیه آدم سالم رو داره

لعنتی 😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

عزیزم یه لحظه فکر کن تو جمع زدی به .... هاش خب شاید بدبخت خجالت کشیده ...

😔من اصلا نفهمیدم چیشد 

من ترسیدم و اصلا رومو برنگردوندم که ببینم و بزنم

الان دوست دارم آشتی کنیم ولی دیگ نیس و نمیشه

حتما آشتی میکم دفعه ی دیگ که گفت🥺🤣😑البته اگ بگه چون حس کردم لحظه آخر خودشم قهر کرد

کاش همون لحظه که معذرت خواست همو بغل میکردین.  اینجوری یاد میگیره اشتباهشو بپذیره. و معذرت بخواد. حالا سرسنگین باش یکم نه زیاد تا دوباره بگه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

کاش همون لحظه که معذرت خواست همو بغل میکردین. اینجوری یاد میگیره اشتباهشو بپذیره. و معذرت بخواد. حا ...

😔اگه دیگه نگفت چی

اما احتمال میدم فردا دوباره بیاد پیشم

فردا حتما بغلش میکنمو میگم که آشتی اما اگه نیومد چی😭

😔من اصلا نفهمیدم چیشد من ترسیدم و اصلا رومو برنگردوندم که ببینم و بزنمالان دوست دارم آشتی کنیم ولی ...

الان زنگ بزن بهش گلم ... خوب کاری میکنی که دوس داری زودتر آشتی کنی هیچوقت نذار قهرات طول بکشه که عادت می کنید 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht