2777
2789
عنوان

شوهرم جلو همه بهم گفت احمق😔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 38 پست
الان زنگ بزن بهش گلم ... خوب کاری میکنی که دوس داری زودتر آشتی کنی هیچوقت نذار قهرات طول بکشه که عاد ...

اگه خواب بود چی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خواب بود چی

سریع بگو عزیزم میدونم خواب بودی ولی زنگ زدم بهت بگم کار من ناخواسته بود اگر اذیت شدی ببخشید و اینکه نمی تونم بدون اینکه اینارو بهت بگم بخوابم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
عروس های زیادی می شناسم که خونه ی پدرشوهر نمیرنکه روها به هم باز نشه و حرمت ها شکسته نشه

هنر توی مدیریت رابطه وگرنه قطع رابطه که هنری نیست ، هر چیزی اندازه داره نه اینکه اصلا نرن نه اینکه کل هفته خونه نامزد باشن

من جلو همه خجالت کشیدم بغض کردمو و بشدت جلو خودمو گرفتم که گریه نکنممیدونم درد داشت ولی خب اصلا انتظ ...

کارش اصلا درست نبوده

بهش بگو ک خیلی ناراحت شدی و تو هپم ک از عمد نزدی و میگی فوبیا داری ب حشره پس باید درکت میکرد و جلو جمع خرفی نمیزد بهش بگو حتما و جوری باسیاست برخورد کن که دفعه آخرش باشه 

کوتاه نیا دعوا نکن باهاش ولی نشون بده ک ناراحت شدی خیلی و کاری کن دیگ تکرار نکنه

پس خونوادش هیچی نگفتن بهش

الان زنگ بزن بهش گلم ... خوب کاری میکنی که دوس داری زودتر آشتی کنی هیچوقت نذار قهرات طول بکشه که عاد ...

آخه این چه جور پیشنهادایی هس ک میدین

طرف بهش گفته احمق اونم‌جلو چند تا ادم بزرگ و خونواده شوهر

یعنی چی زنگش بزن 

شوهرش باید الان ناراحت باشه ک چرا اینجور برخورد کرده

یکم بزرگ شو لطفا🤌سنتو نمی‌دونم ولی عقلت هنوز کامل نیست

بزرگ شدن یه شبه نمیشه نیاز به تجربه و گذروندن کلی چالش داره

من 20 سالمه. و میدونم که عقلم کامل نیس

ولی آدما به مرور بزرگ و پخته میشن

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍