2777
2789
عنوان

اگه بخایی قید زندگی متاهلی بزنی

539 بازدید | 39 پست

دقیقا چکار باید بکنم ک متوجه بشه دیگ این زندگیو و خودشو نمیخام؟ 

نمیتونم قهر برم چون خانوادم به شدت داماد دوستن و به من میگن کوتاه بیا حالا نمیدونم از طلاق میترسن یا چی،  

ولی میخام شوهرم متوجه بشه ک دیگ این تو بمیری تو بمیری قبل نیست

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق نمیخام. چون مشکلم خیلی جدی نیست، و درضمن امید دارم ک درست بشه

میگی میخوایی قید زندگیتو بزنی بعدش میگی طلاق نمیخوایی؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

دقیقا یعنی چی یعنی کلا باهاش هم کلام نشم؟ متوجه میشه ک به خاطر کاراش اینجوری میکنم؟

یعنی سرد برخورد کن دیگه

خودت حرف شروع نکن اونم حرف زد سر باش

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
دقیقا یعنی چی یعنی کلا باهاش هم کلام نشم؟ متوجه میشه ک به خاطر کاراش اینجوری میکنم؟

یجوری رفتار کن انگار نمیبینیش  نه باهاش حرف بزن نه چیزی خیلی سنگین رفتار کن صدات هم کرد خیلی خشک وجدی جواب بده

من بودم میگفتم ی مدت نیاز دارم برم مسافرت تنها

برو ی هفته یا دو هفته بعد چند روز دلتنگش میشی عزیز

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بعضیا خیلی پوست کلفتن

آره  من وقتی با شوهرم قهرم اون جلوتر قهر می‌کنه برا همین بی محلی میکنم یجوری اعتماد به نفس بهم میده قبلا میچسپیدم بهش ولی الان نه اصلا جنازه اش هم بیارن جلو برام مهم نیست

من بودم میگفتم ی مدت نیاز دارم برم مسافرت تنهابرو ی هفته یا دو هفته بعد چند روز دلتنگش میشی عزیز

همین الان خودمم تو فکرم این بود ک برم مسافرت تنها 

متاسفانه باردارم، وضعیت خیلی خوبی ندارم. 

از این جا رونده از اونجا مونده شدم. 

هیج کاری ازم بر نمیاد

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
آره من وقتی با شوهرم قهرم اون جلوتر قهر می‌کنه برا همین بی محلی میکنم یجوری اعتماد به نفس بهم میده ...

من بی محلی نمیکنم ولی اون قدر محلم نمیذارم

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.