اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا یعنی چی یعنی کلا باهاش هم کلام نشم؟ متوجه میشه ک به خاطر کاراش اینجوری میکنم؟
یعنی سرد برخورد کن دیگه
خودت حرف شروع نکن اونم حرف زد سر باش
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
برو ی هفته یا دو هفته بعد چند روز دلتنگش میشی عزیز
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
آره من وقتی با شوهرم قهرم اون جلوتر قهر میکنه برا همین بی محلی میکنم یجوری اعتماد به نفس بهم میده قبلا میچسپیدم بهش ولی الان نه اصلا جنازه اش هم بیارن جلو برام مهم نیست