2777
2789
عنوان

پرت کردن اشیا موقع دعوا

193 بازدید | 25 پست

همسر من هر وقت بحث میکنیم هرچی دم دستشه پرت میکنه من جدی نگرفتم مهم نبود برام ولی امروز بحث کردیم سر یه موضوع مسخره یهو هرچی ظرف و لیوان داشتم پرت کرد شکست کلا خونه پر شیشه شد فقط تونستم گربه هامو بزارم تو اتاق که زخمی نشن پام زخم شد انگشتام زخم شد کلی گریه کردم هرچی از اول ازدواج میبینین جدی بگیرین نگید درست میشه یباره اشکال نداره ما وقتی عقد بودیم تو ماشین یبار اصرار کردم که از غذایی میبرم سرکارم بخوره گفت نمیخوام بعد یهو ظرف غذا رو پرت کرد از شیشه بیرون بعد از ازدواجم بدتر شد این اخلاقش الان واقعا خیلی ناراحتم میخوام تنبیه شه چیکار کنم بنظرتون؟

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

جمع نكن خونه رو بذار شيشه ها بمونه

آره جمع نکردم ولی مامانم اومد جارو زد 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم همین بود

دوبارگوشی پرت کرد ضرر گنده بش خورد دیگه نکرد

الان کتک میزنه💔💔

باربعد گوشیشو بزار دم دستش تا پرت کنه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اینجور ادما چرا اول سر خودشون رو نمیزنن ب دیوار؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شوهرمنم همین بوددوبارگوشی پرت کرد ضرر گنده بش خورد دیگه نکردالان کتک میزنه💔💔باربعد گوشیشو بزار دم ...

ببین اصلا نزار عادتشو ادامه بده حتما یجوری حلش کن عزیزم

اینجور ادما چرا اول سر خودشون رو نمیزنن ب دیوار؟

میزنن

دردشون میاد دیگه بقیه رو میزنن

شوهرمن تو عقد بااجرزد توسر خودش

ازااون به بعد دیگه فقط منو زد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین اصلا نزار عادتشو ادامه بده حتما یجوری حلش کن عزیزم

گلم۱۳سال گذشته این تغییر نمیکنه

والا مردا که کلا روانین من الان نگران گربه هاتم فقط

خودمم فقط فکرم همین بود که زخمی نشن نمیدونی چطوری پیداشون کردم بردم تو اتاق💔

اى بابامشاور رفتى شايد مشكل اعصاب داره

نه بعد ازدواج مشاور نرفتیم قبل از ازدواجم نمیدونستم بدتر میشه فقط یبار دیدم این اخلاقشو 

میزنندردشون میاد دیگه بقیه رو میزننشوهرمن تو عقد بااجرزد توسر خودشازااون به بعد دیگه فقط منو زد

ببخشید خنده‌ام گرفت، چطور این حرکت رو دیدی و جدی‌ش نگرفتی؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!