بچه ها چشام دردگرفت دیگه از شوهرم نگفتم براتون فقط خدایی چقدر دعوا بین منو خونوادش من قصرم؟
نه بابا تازه تو اون اندازه ای که باید واکنش نشون ندادی من بودم اون حرفا بهم زده میشد مخصوصا در مورد طلاق چنان میزدم تو گوشش که اسمش یادش بره .شما نباید اینا رو آدم حساب کنید که حتی هم صحبت بشید چه برسه باهاشون برید مهمونی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در ضمن شما باید موقعی که در اتاقشون تابلو ورود ممنوع میزدن 😂😂😂چنان قهقهه میزدید و از خنده منفجر میشدید که حالشون جا بیاد اینا خوراک خنده و تمسخرن بیچاره ها
خوهرم ی رشته خوب تو بهترین دانشگاه تهران قبول شدهباورتون نمبشه رفتن دانشگاه ثبت نام کردن کوچیکه رو بدون کنکور فقط ب لج من ک بگن دانشگاه میره اینم همشم ب شوهرم میگن خانم مهدندسش کردی،حالا من یسانس داشتم ارشدمو اینجا گرفتم