2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش  از این خونه جابجا بشین

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
همه رو گذاشتم آخرش هم قطع رابطه ام

رو شوهرت نفوذ نداشتی اره راس میگی کامل درکت میکنم خواهر شوهر خودمم افریتیه ولی بخدا من خودمم خواهر شوهرم ولی سالی ماهی به زنداداشم کار ندارم خوب بخورن خوب بپوشن پیشرفت کنن من ارجم بیشتر میشه .

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.

کاری کن شوهرت همیشه پشت شما و خانوادت باشه بکشونش به سمت خانوادت .تونستین از اونجا برین.آدم کرایه خونه ی بالا بده تو قرض و اینا بیفته ولی سرآسوده ایی داشته باشه .آرامش داشته باشه.اینارم کلا بنداز دور از زندگیت حذف کن.آدم باید کسایی که آرامششونو ازشون میگیره حذف کنه.همون قطع رابطع باش

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
کاری کن شوهرت همیشه پشت شما و خانوادت باشه بکشونش به سمت خانوادت .تونستین از اونجا برین.آدم کرایه خو ...

شوهرم تو خونه شریکه نه میفروشن نه سهم ما رو میدن بریم

به نظرم از اين خونه جابجا شو بعدم كلا قيدسون رو بزن 

پدرشوهرم بیمه بازنشستگی نداره شوهرم میگه بابام فقط منو دارع،دخترا برن تنها میشه،اینم بدبختی منه

والا خیلی خوب و ریلکس جوابشونو دادی استارتر من بودم جرشون میدادم همچین میشستمشون خون گریه کنن

حالا تهش مامانش و شوهرم میگن همش بهشون میگی خرابن،از تو انتطار نداریم،تو متاهلی عاقل باش