2777
2789

بنظرم همه ادمها ظرفيت رک بودن ندارن

حس مي کنم يکم زيادي رک بهشون اعتراض کردي

با اينجور ادما اصولا بايد زيرپوستي برخورد کرد

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا عروسی با هم حرف نمیزدیم ی شب ک جهاز جاب جا میکردیم مامانش اومد ی چیز ب شوهرم گف ک شوهرم سر مامانش ...

شوهر منم تك پسره دو تا خواهرشوهر دارم دقيقا همين هايي كه گفتي هر چي بهورن اصلا تعارف به كسي نمي كنن ادب ندارن من كه يه ساله راحتم نديدمشون 

💕خدايا سپاس گذارم كه هستي💕👨‍👩‍👧‍👦
استارتر  دعواتون این بود  یا ادامه داره

نه همین بود کم بود خدایی؟آهان ی چیز فرداش خواهرش ب خواهرم پیام داده اززززرتون متنفرم،بعد خواهر منم داده همین ک انقدر مهمیم پیام میدی بهمون نظرت رو میگی بسع

تو مقصر   با عرض پوزش

باید همون اول به روش خودشون عمل میکردی

اما شانت و کلاست کارت بالاتر از این حرفا بوده  حیا به خرج دادی  که متاسفانه  اونا ظرفیت اینو نداشتن

در ضمن نقش همسرت این وسط دقیقا چیه

الان تو این دعوا همسرت چی گفت

چیوار کرد

نقش اون خیلییییی مهمه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن