2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر میشه ازت بپرسم علت جدایی و بهم زدم نامزدی اولت چی بود?

گفته بود لیسانسه بعد فهمیدم نه مدرک نداره عیر قانونی نقشه میکشه،دو هفته با هم بودیم فقط بعدش نمیدونم بچگی کردم یا کار عاقلانه ولی جدا شدم

گفته بود لیسانسه بعد فهمیدم نه مدرک نداره عیر قانونی نقشه میکشه،دو هفته با هم بودیم فقط بعدش نمیدونم ...

نه خب دروغ اونم توی اول راه که اصلا فاجعه هست کارت درست بود که بهم زدی 

این کاربری متعلق به دونفر است .

نامزدم اول از نظر وضع مالی بالاتذ از پدرم اینا بودن مثلا خواستم پولم حلال باشه جدا شدم

بهش فکر نکن  ولی ببین عزیزم تا وضعیتت به یه ثبات عالی نرسیده و تا زمانیکه اونجایی به فکر بچه نباش اصلا

نامزدم اول از نظر وضع مالی بالاتذ از پدرم اینا بودن مثلا خواستم پولم حلال باشه جدا شدم

بهش فکر نکن  ولی ببین عزیزم تا وضعیتت به یه ثبات عالی نرسیده و تا زمانیکه اونجایی به فکر بچه نباش اصلا چون بضرر خودت و بچت خواهد بود 

خانومی جان  درستع خیلی بهت بد کردن و  اختلاف طبقاتی و فرهنگی دارید  چون خودمم دچار همین مشکلات اختلاف فرهنگیم .  ولی بنظرم اگر امکانش برات هست  حتما شوهرتو و خودت پیش یه مشاور یا روانشناس خوب برید تا شوهرت عاقلانه رفتارکنه .  و اینکه از اونا توقعی نداشته باش  اونا بخاطر کمبودهاشون میخوان ازارت بدن   بهتره رو خودت کارکنی  تا زندگیت درگیر اونا نباشه 

عزیزم هرچی سکوت کنی بهتره.اونا عمدا میخوان تو روشون نهیب بری و دعوا راه بندازن که شخصیتتو زیر سوال بب ن جلوی پدر مادر و اشناهای خودشون یجوری میخوان آتو بگیرن.تو هرچی ساکت تر باشی اونا بیشتر حرص میخورن و آتیش میگیرن دیدم ک میگم🙄

آبجی بزرگه من یسال از شوهرش بزرگه و ۳۴ ازدواج کرد خیلی معصومه خداشاهده میگم .ی خواهر شوهرررررررررررر ..... داره که نگم واست یبار طلاق گرفته ی بچه ده ساله داره رفت یسال مخ ی مرد فوق پولدارو زد و بعد یسال با هر ترفندی زنش شد...

شب عروسی آبجیم بدون اینکه بهش بگه چون حسرت لباس عروس داشته لباس و تور عروس تنش کرد حتی شنیون و تاج عروسی خدا شاهده مهمونا میومدن ابحیمو نمیدیدن فک میکردن تالارو اشتباه اومدن .

اینجووووری عقده ای بود ...بعدشم ابجیم طبقه پایینشون میشینه خودشون بالا .دقیقا مث شما خونه کوچیکه مال اونه.

هر دفعه از ابجیم حرصی میشه از پنجره بالا سرشو میاره بیرون شروع میکنه ب بد و بیراه گفتن تو پیره زن بودی اومدیم گرفتیمت 😨😨😨باید دستمونو ببوسی و ازین حرفا خداشاهده.ولی ابجیم اصلا ادم حسابش نمیکنه میگه ب چشم میبینم ک داره از سکوتم میسوزه اخه مادرشوهرش طرف آبجیمه🙃😂

الهی...گاهی...نگاهی😍