2777
2789
عنوان

امکانش هست خانوادم به خودم نگن و به دکتر بگن لوله هامو ببنده

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

26 سالمه

اصلا تمام خاندانت هم بیان تا شوهرت نخواد نمیبندن این اولیش

بعدشم الان تا سن 45 از نظر قانون به همراه 4 تا بچه نمیبندن

مگه ایکه شوهرت بخواد و پول بده تا دکتر خصوصی انجام بده که خیلی کم دکترا از اینکارا میکنن.

من نمیخوام😭مادرم از بچه بدش میاد خودش هم به زور اورده 2 تا حالاگیر کرده رو من😭

عزیزم الان به این راحتیا نمیبندن من سر بچه سوم به دکتر التماس کردم لولمو ببنده گفت نمیشه تازه بیمارستان شخصی بود گفت تجهیزات نداریم دیگه ۲ ۳ ساله جمع شده 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

هم مادر زن هم مادرشوهر دوتا تعهد بستن این بلارو سرم بیارن

اولا سنت پایین بعدم به شوهرت بگو دیگه برگشت نداره

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

مادرم از بچه بدش میاد خودش هم به زور اورده 2 تا حالاگیر کرده رو من😭

اونو ک اصلاااا نمیبندن تا ۵تا 

۶تا بچه اصن‌نمیبندن حالا 

مگ‌مشکل پزشکی داشته باشی بانامه پزشک‌ببندن

بعدم‌عزیزم انقددد بچه داری سخته خودتم یدونع بیاری فک نکنم‌حالا حالا ها ب دومی فک‌کنی

بچه من ک واقعا اذیتتتت کرد وگریه کولیکی بود

حالا ان شا الله مال شما آروم‌باشه چون میگید مادرتونم علاقه ای ب بچه نداره دست تنها خیلی اذیت میشی

26 سالمه

به هیچ وجه بخاطر سنت که کمه و اینکه هنوز یه بچه اوردی نمیبندن خیالت راحت خودتم بخوای نمیبندن،کلا زیر۴۰نمیبندن

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
خب اگه شوهرم امضا کنه اما من نه چی؟

مث قدیم‌نیس بخاطر ک‌کسی بچه نمیاره هیچ پزشکی اجازه نداره ببنده مگ‌توشرایط خاص مث بیماری و مشکلات پزشکی ک دکتر دیگ‌نامه بده وتاییدکنه

عروس عموم‌۴تا اورده نبستن براش فک کنم میگن باید۵تا بیاری بعدخاسی میبندن