وقتی میانگین نمره ها ۱۰ شده وقتی همه میگن تصحیح خراب بوده و امتحان سخت ، چطور نمره های اونایی که تو این سایت کارنامه گذاشتن اکثریت بالای ۱۸؟ یک نمره ها و درصدا و ترازای فضایی ، درحالی که طرف همیشه تاپیک زده و بلاخره از منی که یک سال تو خونه خودمو حبس کردم بیشتر وقت تلف کرده. فیزیک رو چطور ۲۰ شدین ؟ من خودمو کشتم به خدا نمره تک آوردم ! دهنم باز مونده من تو مدرسه همون درسو زیر ۱۷ نمیشدم کنکور ۴۶ درصد زدمش الان تک آوردم این درد و به کی بگم آخه
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیگم همه اگه تلاش کنن می تونن نمره بیست رو بگیرن ولی همه اگه تلاش کنن می تونن حداقل نمره18 بگیرن شما نهایی های سال قبل رو حل کردید؟ بعد طریقه نوشتن جواب هم مهمه ما یه هم کلاسی داشتیم تو قلمچی درصداش بالا بود ولی تو نهایی گرفت5 چرا؟ چون خیلی خلاصه نوشته بود قبول دارم فیزیک سخت بود ولی اگه تست هم می زدی واسه کنکور می تونستی نمره خیلی بالایی بگیری
نمیدونم مامان و بابام گفتم تو چی میخوندی پس ، حتی پشت هم نمیتونم بمونم از ترس فامیل فضول
الهی که موفق باشی🌱 غصه نخور ان شاءالله درست میشه.. میدونم سخته ها ولی سعی کن این دو هفته برای کنکور بخونی تموم شه بره..وگرنه نتایج بیاد هی با خودت میگی شاید اگه اون دو هفته رو میخوندم و خودمو جمع و جور میکردم الان بهتر بود نتایجم..