2777
2789
عنوان

چطور همچنین نمره هایی آوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 46 پست
اخه اینم که تو میگی عجیبه. چه درسیو 46 درصد زدی ولی امتحان نهاییشو تک شدی؟

من از تیر پارسال با یحیوی پیش رفتم ، راضی بودم ولی نهایی نمیخوندم نکات کتابو فرمول هاشو ، سر جلسه استرس گرفته بودم انگار یه دانش آموز انسانی بیاد فیزیک بده ، هیچی یادم نبود نیم ساعت آخر تازه راه افتادم 

من از تیر پارسال با یحیوی پیش رفتم ، راضی بودم ولی نهایی نمیخوندم نکات کتابو فرمول هاشو ، سر جلسه اس ...

عزیزم خب مشکل تو اینه که تو فرجه امتحان ها  نهایی حل نکردی. ولی درصد کنکورت واقعا خوبه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایی هاالبته کنکورم بگی ممنون میشم

نهایی واسه فارسی فرمول بیست و دوره فانوس جعفری 

زبان فرمول بیست و کتاب فقط 

ریاضی دوره نهایی معین کرمی رو دیدم و فرمول بیست 

واسه بقیه درسا خودم خوندم 

کنکورم برای زیست حنیف شیمی بابایی ریاضی ملاکپور فیزیک هم قضاتی

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نهایی هاالبته کنکورم بگی ممنون میشم

وآسه زیست کنکور ای کیو و نردبام فیزیکم همینطور 

شیمی مبتکران و نردبام

ریاضی ای کیو جامع  و جزوه استادم 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نهایی واسه فارسی فرمول بیست و دوره فانوس جعفری زبان فرمول بیست و کتاب فقط ریاضی دوره نهایی معین کرمی ...

ممنونتم از راهنماییت عزیزم💕💕 

انشالله کنکور تیرتم عالی بشه و اون رشته ای که مدنظرته قبول بشی💕💕

ممنونتم از راهنماییت عزیزم💕💕 انشالله کنکور تیرتم عالی بشه و اون رشته ای که مدنظرته قبول بشی💕💕

مرسی عزیزم لطف داری❤️❤️

وآسه زیست کنکور ای کیو و نردبام فیزیکم همینطور شیمی مبتکران و نردبامریاضی ای کیو جامع و جزوه استادم

ممنون

من ملاک‌پور و بابایی رو قبلن دیدم خیلی خوب بودن

ولی بقیه هی میگن کرمی و فراهانی 

ببن اینا شک‌افتاده که کدومو انتخاب کنم با هر چهارتاشونم متوجه میشم درسو

چی بگم والا 

شاید پاسخنامه شما کامل اسکن نشده باشه چون تقریبا ممکن نیست درسته بد تصحیح میکنن ولی نه با انقد تفاوت نمره 

من خواهرم ترمیم اولی هستم امسال ادبیات و عربی رو کمتر از پارسال گرفت شد ۱۸.۲۵ و ۱۸ تصحیح هم نکرده نمیدونم اعتراض بزنم براش یا نه دلم عین سیر و سرکه میجوشه براش خانوما دعا کنید تموم بشه این کابوس 

ممنونمن ملاک‌پور و بابایی رو قبلن دیدم خیلی خوب بودنولی بقیه هی میگن کرمی و فراهانی ببن اینا شک‌افتا ...

فراهانی واقعا حیف پوله حالا دیگه خودت میدونی 

معین روش کراش داشتم نمیتونستم گوش بدم😂😂😂