وقتی میانگین نمره ها ۱۰ شده وقتی همه میگن تصحیح خراب بوده و امتحان سخت ، چطور نمره های اونایی که تو این سایت کارنامه گذاشتن اکثریت بالای ۱۸؟ یک نمره ها و درصدا و ترازای فضایی ، درحالی که طرف همیشه تاپیک زده و بلاخره از منی که یک سال تو خونه خودمو حبس کردم بیشتر وقت تلف کرده. فیزیک رو چطور ۲۰ شدین ؟ من خودمو کشتم به خدا نمره تک آوردم ! دهنم باز مونده من تو مدرسه همون درسو زیر ۱۷ نمیشدم کنکور ۴۶ درصد زدمش الان تک آوردم این درد و به کی بگم آخه
اخه اینم که تو میگی عجیبه. چه درسیو 46 درصد زدی ولی امتحان نهاییشو تک شدی؟
من از تیر پارسال با یحیوی پیش رفتم ، راضی بودم ولی نهایی نمیخوندم نکات کتابو فرمول هاشو ، سر جلسه استرس گرفته بودم انگار یه دانش آموز انسانی بیاد فیزیک بده ، هیچی یادم نبود نیم ساعت آخر تازه راه افتادم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید پاسخنامه شما کامل اسکن نشده باشه چون تقریبا ممکن نیست درسته بد تصحیح میکنن ولی نه با انقد تفاوت نمره
من خواهرم ترمیم اولی هستم امسال ادبیات و عربی رو کمتر از پارسال گرفت شد ۱۸.۲۵ و ۱۸ تصحیح هم نکرده نمیدونم اعتراض بزنم براش یا نه دلم عین سیر و سرکه میجوشه براش خانوما دعا کنید تموم بشه این کابوس