2777
2789
عنوان

یعنی کسی مثل من وجود نداره 😐💔

125 بازدید | 21 پست

یعنی من اگه ۳۰سالم بشه بخوام ازدواج کنم 

می‌خوام یه پسر شبیه خودم باشه تاحالا اکس دوست دختر معمولی نداشته باشه پاک پاک باشه دستش به هیچی نخورده باشه تو گوشی با یدونه دختر هم حرف نزده باشه از دختر ها بدش بیاد از همون ۴سالگی از جنس مخالف نفرت داشته باشه کلا شبیه من باشه خوشگل باشه همون چهره ای که خودم بخوام یعنی پیدا نمیشه همچین آدمی هزاران بار اینجا شنیدم گفتن وجود نداره

یعنی چی 🤣🤣🤣💔

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید تو سن کم بتونی همچین کسی پیدا کنی مثلاً پسر زیر ۲۵ سال ولی بالای ۳۰ احتمالش کمه

ای بابا گیر نمیاد اصلاااا

پسرای ۱۰ ۹ساله تو محلمون زیادن با ۲۰۰۰۰۰نفر بودن داداش

کاش همچین پسری گیرمون بیاداکثرشون این وله غاز تو دانشگاه به هر دختری دست میزنن🤝🏻😮‍💨

گیر نمیاد اگه بیاد خارج شاید 😐

من از اکس رل کراش متنفرمفقط یه مرد با عشق حقیقی منو بخواد بدون هیچ خیانتیچشم پاک باشهو با هیچ زنی تو ...

گیر نمیاد 💔😭

تو محلمون در از پسرای ۱۰ یا ۹یا۱۳سالس هزاران دوست دختر دارن لب میگیرن و.... بعد چجوری یه پسر پاک پیدا میشه نمیشه دیگه

گیر نمیاد 💔😭تو محلمون در از پسرای ۱۰ یا ۹یا۱۳سالس هزاران دوست دختر دارن لب میگیرن و.... بعد چجوری ...

اونا چندش خالصن ذره ای برای تنشون ارزش قائل نیستن

فکر می‌کنن خوشبختن که از بقیه جلوترن

ولی واکنش ایدز:سلام بهونه ی قشنگم 

اونا چندش خالصن ذره ای برای تنشون ارزش قائل نیستنفکر می‌کنن خوشبختن که از بقیه جلوترنولی واکنش ایدز: ...

واییی اینا بزرگ بشن پشیمون میشن 🤣🤣💔

میگن ای کاش نمی‌کردیم