الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیادهروی آرام . با افزایش مصرف کالری و افزایش متابولیسم، پیادهروی به بدن کمک میکند تا از چربیهای ذخیرهشده به عنوان منبع انرژی استفاده کند و در نتیجه به کاهش وزن منجر شود.
مزایای پیادهروی آرام برای لاغری:
افزایش مصرف کالری:
پیادهروی باعث میشود بدن کالری بیشتری بسوزاند و این افزایش کالری به کاهش وزن کمک میکند.
افزایش متابولیسم:
پیادهروی متابولیسم بدن را افزایش میدهد، به این معنی که حتی در زمان استراحت نیز بدن به چربیسوزی ادامه میدهد.
کاهش چربیهای شکم و پهلو:
پیادهروی به خصوص در نواحی شکم، پهلو و رانها که معمولاً چربی بیشتری در آنها ذخیره میشود، موثر است.
بهبود سلامتی عمومی:
پیادهروی به طور کلی به بهبود سلامتی و تناسب اندام کمک میکند.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
برای کاهش وزن، توصیه میشود حداقل 30 دقیقه در روز پیادهروی کنید.
سرعت:
پیادهروی آرام با سرعتی که ضربان قلب را کمی بالا ببرد و به نفس زدن بیفتید، کافی است.
گرم کردن:
قبل از شروع پیادهروی، چند دقیقه با سرعت کم و سپس با سرعت متوسط راه بروید.
سرد کردن:
بعد از پیادهروی، چند دقیقه با سرعت کم راه بروید تا بدن به حالت استراحت برگردد.
تداوم:
برای رسیدن به نتایج مطلوب، پیادهروی را به طور منظم و مداوم ادامه دهید.
توصیه:
برای بهرهمندی بیشتر از پیادهروی برای لاغری، میتوانید یک برنامه منظم برای خود تنظیم کنید و در طول هفته، پیادهروی را با شدت و مدت زمان مناسب انجام دهید. همچنین، میتوانید با مشورت با مربی ورزشی یا متخصص تغذیه، برنامه پیادهروی خود را متناسب با شرایط بدنی و اهداف کاهش وزن خود تنظیم کنید.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏