2777
2789
عنوان

متعجبم همه راضی هستن اکثرا

127 بازدید | 11 پست

تو نی نی سایت یه پست دیدم که در مورد رضایت ظاهری نظرسنجی کرده بود جالبه اکثرا یعنی نود و پنج درصد راضی بودن از ظاهرشون 

اما من اصلا راضی نیستم و خیلی بدم میاد از ظاهرم نمی‌فهمم واقعا یعنی اینقدر زشتم مگه میشه اینهمه آدم راضی باشن من نه

کسی هست ناراضی باشه مثل من 

عدم رضایت از اعتماد به نفس پایین میاد

شما می تونی ملکه زیبایی باشی ولی احساس کنی زشتی

من توصیه میکنم کیس های افرادی که مثلا به جراحی های زیبایی اعتیاد پیدا کردن رو مورد ارزیابی قرار بده. به قیافه‌هاشون قبل از عمل که نگاه بکنی می‌بینی اصلاً مشکل خاصی نداره 

بعد عمل که ببینی می‌بینی شدن گودزیلا 

ولی طرف به خاطر اعتماد به نفس و عزت نفس پایین قانع شده بود که قیافه‌اش به این حجم از عمل‌های زیبایی نیاز داره 

۹۹ درصد آدمای دنیا شکل برد پیت یا آنجلینا جولی نیستن. اما ۹۹ درصد آدم‌های دنیا هر کدوم به شکل خودشون قشنگن و جذابن به شرطی که بتونن این رو تشخیص بدن و با رسیدن به پوست، مو، دندان خواب و تغذیهو ورزش اون زیبایی رو در حد کمالش نگه دارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عدم رضایت از اعتماد به نفس پایین میادشما می تونی ملکه زیبایی باشی ولی احساس کنی زشتیمن توصیه میکنم ک ...

هیچوقت این اعتماد به نفس رو درک نکردم مگه می‌ه آدم ببینه خوشگل نیست بعد اعتماد به نفس داشته باشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت این اعتماد به نفس رو درک نکردم مگه می‌ه آدم ببینه خوشگل نیست بعد اعتماد به نفس داشته باشه

شما باز که حرف خودتو می زنی

اون چیزی که باعث میشه فکر کنی خوشگل نیستی شکل دماغ و دهنت نیست اعتماد به نفس پایینته 

تو ذهنت به خودت غالب کردی که باید حتماً یه شکل خاصی باشی تا جذاب باشی هرچی غیر اون باشی یعنی زشتی 

این باعث شده عذاب بکشی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نظرسنجی نی‌نی‌سایت که معتبر نیستقد بپرسی همه بالای ۱۷۰ واقعیت چیز دیگه‌اس

من قدم بالای 170اما از همین قدمم بدم میاد چون بنظرم قد مهم نیست و اتفاقا قد بلند برا زن زیاد جالب نیست 

من قدم بالای 170اما از همین قدمم بدم میاد چون بنظرم قد مهم نیست و اتفاقا قد بلند برا زن زیاد جالب نی ...

حرفم اینه نظرسنجی نی‌نی‌سایت چرته

مثل شما که ظاهرشون رو دوست ندارن زیاده

حالا یکی کمتر، یکی هم انقدر شدید که در حد اختلاله 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

چرا فقط من اینجوریم یعنی همه اعتماد بنفس دارن من نه

نه همه هم اینجوری نیستن

مثل شما زیادن اتفاقا

ولی صادقانه چیز خوبی نیست

می تونی یک عمر خودت رو زجر بدی سر این قضیه، میلیون ها تومن برای انواع و اقسام دستکاری ها که بدتر چهره ات رو غیرعادی می کنن پول بدی و آخرشم راضی نباشی

یا

مشکل رو ریشه ای حل کنی

در درون خودت

نه همه هم اینجوری نیستنمثل شما زیادن اتفاقاولی صادقانه چیز خوبی نیستمی تونی یک عمر خودت رو زجر بدی س ...

درسته اما خوب واقعا برام بی معنیه داشتن اعتماد بنفس وقتی چیز خاصی نیستی مگه میشه آخه من نمیفهمم

درسته اما خوب واقعا برام بی معنیه داشتن اعتماد بنفس وقتی چیز خاصی نیستی مگه میشه آخه من نمیفهمم

موفق باشی عزیز❤️

توصیه من اینه پیش مشاور متخصص برو

این ذهنیت با چهار تا کامنت تغییر نمی کنه

باید کمک حرفه ای بگیری حتما❤️