2777
2789
عنوان

خواهرشوهر مخ ردی😑

326 بازدید | 27 پست

خواهرشوهر اخریم ۱۸ سالشه

۲ساله تمامه به من و شوهرم و حتی خانوادم که شاید سالی یه بار ببیندشون بی احترامی میکنه

پارسال یه بار اومد ازم معذرت خواهی کرد ولی بعد یه ماه دوباره برگشت مثل قبل

تا امسال نمیومد خونمون، ولی باورتون میشه از عید امسال پرو پرو با خانوادش میاد حتی سلام نمیده! مثل گاو همه چیز میخوره بدون تشکر و خداحافظی میره!!!!

فقطم با من و شوهرم و خانوادم اینجوریه ها

این در صورتیه که ما کوچکترین حرف و صحبتی باهاش نداشتیم که بگیم از چیزی دلخور شده

نه مادرشوهرم نه این 💩 وقتی میان خونم دست به سیاه سفید نمیزنن، منم قصد داشتم دیگه هیچ کاری نکنم خونشون، ولی امشب که رفتیم اون روانی بلند شد رفت توی اتاق حتی شام نخورد! منم دیدم مادرشوهرم سنشم بالاست تنهایی غذا پخته و آورده والا خجالت کشیدم بشینم اون بیاره و ظرفارم بشوره، دیگه مجبوری ظرفا رو شستم

کشش ندم

واقعا روانمو بهم ریخته

خانوادشم میدونن و میبینن و هیچی بهش نمیگن، میگن این اعصابش نمیکشه!!!

خواهرم میگه تا تو یه بار جوابشو ندی باهاش دعوات نشه این قضیه تموم نمیشه

نظر شما چیه؟که لااقل کمتر حرص بخورم از دست این خل و چل احمق

بع مادر شوهرت بگو

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باز میدونی این خواهرشوهرته.من آبجیم اینجوریه.همسن خواهرشوهرتم هست.میخوام از دستش کلمو بکوبم دیوار

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

اهمیت نده

باهات حرف نزنه به درک شما هم بهش محل نده 

خونه مادرشوعرتم زود به زود نرو در هر صورت یه خانم سن و سال دار برات تدارک شام دیده بهتره ظرفش رو شما بشورید بدون توجه به کارای خواهر شوهرت

بع مادر شوهرت بگو

فکر کردی نمیدونه؟

داره به چشم میبینه ولی هیچی نمیگه

یه بار پارسال شوهرم قاطی کرد رفت دعوا کرد با خواهرش

مادرشوهرم اومد به من گفت مگه اون توی جمع بهت بی احترامی کرده؟ تو گذشت کن!

ایشون بی فرهنگه دلیل نمیشه تو هم مثل اون باشی 

بنظرم بخاطر شوهرت و شخصیت خودت مثل قبل خانومانه برخورد کن و اعتنا نکن بهش

شاید خودش با خودش درگیره یا یه مشکلی هست که در جریان نیستی 

بی دلیل که با خودش نمیجنگه آدم 

خودتو با ادم خل یکی نکن دایورت کن

همه بهم همینو میگن

ولی واقعا زورم میگیره که منی که به همه احترام گذاشتم و احترام دیدم این روانی باهام بدون هیچ دلیلی رسما قهوه ایم میکنه

بنظرم با خودش تو آرامش حرف بزن ببین حرفش چیه چرا اینطور میکنه.شاید چون چون ته تغاری خونشون بوده و همه همش بهش محبت میکردن و بهش توجه داشتن با اومدن شما فکر میکنه که دیگه تو مرکز توجه و محبت نیست و بخاطر همین اینطوری داره عکس العمل نشون می ه

ببین گلم من ۱۹ سالمه 

و  بیشتر درک میکنم 

بستگی داره این دختر قبل ورود شما به خانواده با برادرش خوب بود یا کلا بد بود که الآنم با شوهرت صحبت نمیکنه! 

ولی دخترا مجرد خوششون نمیاد زیاد از عروس و یکجوری باهاش دشمنی دارن و وقتی میبینن برادرشون دیگه از خانواده جدا شده تصمیم میگیرن بی محلی کنن به هر دو 

از نظر من شما زیاد توجه نکن و بزار هر جوری میخواد رفتار کنه ولی مطمئنم ازدواج کنه خودش درست میشه چون خودشم عروس مردم و دنیا گرده هر کاری کنی همونم یک روزی بر میگرده 

با پدر و مادرش هم صحبت نکن چون اونا متوجه هستن اما نمیخوام بحث بیشتر بشه هیچی نمیگن

در پناه خدا

فقط محلش نده اون خل وضعه دیگه

اصلا محل نمیدم

حتی نگاهشم نمیکنم

وقتی با پرویی خونمم میاد نه خودم نه شوهرم هیچی بهش تعارف نمیکنیم انگار اصلا نیست

ولی وقتی رفتار اونو میبینم حرص میخورم

بعد ۲ سال عادی نشده برام