2777
2789

نمره برگه                                  نمره سالانه                          وضعیت در این ماده درسی 

10 یا بالای 10                            10 یا بالای 10                                 قبول

7 یا بالای 7                             10 یا بالای 10                                   قبول   

کمتر از 7                                 10 یا بالای 10                          قبول نیست ولی می تواند به عنوان تبصره نگه دارد

کمتر از 7                                   7یا بالای 7                         قبول نیست ولی می تواند به عنوان تبصره نگه دارد

هر نمره ای                                  کمتر از 7                         مردود و نمی تواند به عنوان تبصره نگه دارد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان نمره برگه امتحان نهاییم ۵.۵ شده ولی نمره سالانم ۷.۲۵ شده از مشاور مدرسه پرسیدم میگه نمیتونی ...

سالیانه مهمه نه برگه 

سالیانه بالای ۱۰ باشه برگه ۲ بگیری قبوله(ارزش مستمر داشتن رو نشون میده)

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید 

من صبحی رفتم کارناممو دیدم الان که میرم میزنهموردی یافت نشد چکار کنم بیاد کسی بلده؟

سایت شلوغه اختلال داره بزار بعدا امتحان کن 

شایدم کارنامه پیش فرض یازدهم میزنی بزنش رو دوازدهم تا برات بیارن

من الان نمره برگه امتحان نهاییم ۵.۵ شده ولی نمره سالانم ۷.۲۵ شده از مشاور مدرسه پرسیدم میگه نمیتونی ...

نه خیلیا از مشاورا از شرایط تبصره اطلاعی ندارن واسه خودشون یه چیزی میگن 

میتونی بزاری تبصره 

با این شرایط که گفتم میتونم بزارم تبصره مگه نه؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم بله 

https://t.me/+EBoT37jsWo85ZmU0 لینک گپ رقابتی پشت کنکوری های تجربی 🎀🫶🏻اگر هر شب گزارش کار می‌فرستید خوشحال میشم کنارمون باشید