2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

503 بازدید | 48 پست

دلم گرفته 

میترسم از طلاق واقعا یک انسان متاهل وقتی هیچحوره از لحاظ عاطفی تامین نشه باید چیکار کنه؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خانوادت پشتتن طلاق بگیر من خانوادم پشتم نیستن مجبورم بمونم

خانواده ؟هه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
واقعا خیلی این حس بده متاهل باشی ولی تنها

آره ....داره خفه ام میکنه

💔💔💔💔مشکلتون چیه عزیزم ؟

مشکلم  محبته 

دوست داشته شدنه 

توجهه

اگه نمیتونی طلاق بگیری اگه شغل برا گسترش شغلت تلاش کن

اگرم خانه داری حتما یه کاری راه بنداز و براش کل انرژیتو بزار

مطمئن باش اون موقع همسرت تورو میپرسته

بزرگترین آرزوم سلامتی عزیزانم❤

باید جدا بشه. تامین نیاز عاطفی یکی از اهداف اصلیه ازدواجه. اگه قراره تامین نشه پس برای چی ازدواج کرد ...

چه ساده نسخه طلاق می‌پیچید 

تو اکثر مواقع با صحبت کردن و مشاوره رفتن و...حل میشه

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
خانواده ؟هه

پس بمون چاذه چیه💔

من خودمو زدم ب اون راه کلا

قید خانوادمو زدم از طرفی قکر میکنم شوهرم وجود نداره خودمو با پسرم سرگرم میکنم

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148