2777
2789
عنوان

پزشکی یا فیزیو❓️

143 بازدید | 18 پست

بعضیا میگن پزشکی سخته تا 7 سال بخونی میشی پزشک عمومی، چن سال تخصص میخونی تا متخصص شی 30، 35 سالت میشه

از طرفی هم میگن فیزیو زود بازده هس و درآمدش خوبه زود میرسی

نظرتون با این حال کدوم باکلاس تره؟👀🫠

La

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم پرستیژ پزشکی با هیچ رشته ای حتی دندون قابل مقایسه نیست درسته که جامعه الان رفته سراغ دندون و ف ...

هرکسی میدونه پزشکی قابل قیاس نیست ولی هرکسی علاقه نداره خوشش نمیاد و حتی توانایی شو نداره

عزیزم من پزشکی میخونم ببین دقیقا همینه من سال ۶ ام کشیکای داغون و درسای سنگین و واقعا هیچ پولی نیست توش با مشاوره و این چیزا من ماهی ۱۸ در میارم به زور

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*
فیزیو 7..6تومن سرمایه میخواد

سلام عزیزم من تصمیمو گرفتم انتخاب رشته با سوابق انجام ندادم تابستون کافه کار کردم هفت تومن پس انداز کردم باقیشو از بابام گرفتم اشتراک الماس ماز خریدم الان تو انتخاب استاد موندم اگه میدونی بگو کدوم خوبه پایه ام صفره 

ریاضی کرمی / زیست فرهمندنیا / فیزیک بین شجاعی و میرحسینی موندم / شیمی بین هادیان فرد و بازرگان موندم شیمی مومن زاده هم هست

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
هرکسی میدونه پزشکی قابل قیاس نیست ولی هرکسی علاقه نداره خوشش نمیاد و حتی توانایی شو نداره

میدونم گلم من خودمم ندارم مطمئنم،ولی تاپیک اسی رو ببین راجب اینکه کدوم باکلاس تره پرسیده برای همین گفتم

سلام عزیزم من تصمیمو گرفتم انتخاب رشته با سوابق انجام ندادم تابستون کافه کار کردم هفت تومن پس انداز ...

سلام خوبی عالیه افرین منم ازپایه صفرشروع کردم مطمعنم موفق میشی راستش ازاینا فقط کرمی. رو میشناسم سرکلاس بقیه نبودم

انتخاب کلاس خیلی دقت کن ..ریاضی ملاک پور اصلا نرو هیلی قوی وسطح بالاس یحیوی باید فیزیکت متوسط باشه فراهانیم من نتیجه نگرفتم حقیقتا حنیفم پایه درسی میخواد بقیه رو ندیدم

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

سلام خوبی عالیه افرین منم ازپایه صفرشروع کردم مطمعنم موفق میشی راستش ازاینا فقط کرمی. رو میشناسم سرک ...

ممنون عزیزم امیدوارم منم موفق بشم 🥰

پس انتخاب کرمی قطعی شد

بهم گفت شجاعی برای فیزیک از پایه میگه من جلسه نمونه شو دیدم متوجه میشم

ماز فراهانی نداره هادیان فرد داره با مومن زاده باید نگاه کنم ببینم کدوم بهتر یاد میگیرم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
ممنون عزیزم امیدوارم منم موفق بشم 🥰پس انتخاب کرمی قطعی شدبهم گفت شجاعی برای فیزیک از پایه میگه من ج ...

من متاسفانه ریاضی درصد خوبی نزدم ...ریاضیم کلا بدبود

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...